Nordre Aker Budstikke

Holdt stengt mandag:

Orienterer om vannmangelen ved skolen

Engebråten skole. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

– Det vil arbeides så lenge det er nødvendig ut over kvelden og natten, understreker kommunikasjonsdirektør Trond Borge Ottersen i Undervisningsbygg Oslo KF.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.02.2020 kl 09:29

KJELSÅS: Søndag kveld ble det sendt ut melding fra Engebråten skole til foresatte:

«Grunnet mangel på vanntilgang på skolen vår, er vi dessverre nødt til å stenge skolen for både elever og ansatte i morgen 3. februar. Vann- og avløp jobber videre med å lokalisere skaden, så mer infomrasjon kommer i løpet av morgendagen. Vi beklager på det sterkeste.»

Meldingen er sendt fra ledelsen ved Engebråten skole - her kan du lese hele den forrige saken.

Lokalisert

Kommunikasjonsdirektør Trond Borge Ottersen ved Undervisningsbygg Oslo KF orienterer om situasjonen:

– Både skolen og hallen har vært stengt mandag 3. februar på grunn av vannmangel. Vannlekkasjen er funnet. Lekkasjen har oppstått i et koblingspunkt i en kum slik at massene under kummen er skylt vekk. Dette har gjort at gravearbeidene vil ta noe tid da hele kummen må graves opp for å komme til. Gravearbeider er startet for å frigjøre vannledningen slik at rørlegger får reparert lekkasjen så raskt som mulig.

– Arbeides så lenge det er nødvendig

Ottersen fortsetter:

– Vi kan ikke garantere for tidspunktet for når arbeidet er ferdig, men gitt at det ikke oppstår flere komplikasjoner kan det være mulig å få reparert skaden til i morgen tidlig. Det vil arbeides så lenge det er nødvendig ut over kvelden og natten. Vi har bedt skolene ha en plan for at vannet ikke er tilbake fra skolestart klokken 07.00. Toaletter i skolen må ikke benyttes og må avstenges frem til vanntilgang er etablert. Det er vanntilgang i paviljongen og disse toalettene kan benyttes.

Nordre Aker Budstikke har tidligere i dag vært i kontakt med rektor Marit Sesseng som sa at det satses på å åpne skolen igjen i morgen.

OPPDATERT: Ottersen i Undervisningsbygg legger til:


– Det er skolen og - eller - Utdanningsetaten som avgjør om skolen åpner i morgen. Altså i tilfeller som dette, med redusert teknisk stand, er det skolen selv som til sist avgjør om de kan holde drift med de ekstra utfordringene de får.

[relater20371]

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...