Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Student-EM i Kroatia:

OSI-jentene reiste kjerringa

Jentene fra det norske studentidrettslaget vant andre kamp i student-EM i Kroatia. Foto: PRIVAT

– Jentene kan være stolte av seg selv, de gjør en prestasjon opp mot maksimalnivået sitt! Ifølge trener Mads Fremstad om andre kampen i student EM, mot vertsnasjonen Kroatia.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.07.2016 kl 10:01

KROATIA: Etter å ha vunnet seneste Studentmesterskapet i håndball, ble OSI jentene kvalifisert til European University Games i Kroatia, 11. - 21.juli i Kroatia.

5000 studenter fra 45 ulike europeiske land deltar i europamesterskapet, i 21 ulike idretter.

Største

– Dette er veldig stort i OSIs håndballhistorie. Ett av de andre store høydepunktene er tilbake til da håndballgutta deltok i Europacupen i 1971, etter å ha vunnet eliteserien, ifølge sportslig leder for OSI-jentene, Mats Kristoffersen, selv spiller på herrelaget til OSI, til Nordre Aker Budstikke i vinter.

Han fortsatte.

– Et kjempestort og profesjonelt arrangement. Fra Norge reiser til sammen 130 personer nedover. Det er 14 land som er kvalifisert til håndballmesterskapet.

– Og vi forventer at det blir et høyt nivå. I tidligere student-EM har det vært med flere landslagsspillere på de forskjellige lagene.

Les den tidligere saken her.

Seier

Jentene startet første kamp i EM'et mot Slovenia, men tapte med fire mål. Neste ut var kamp mot vertene Kroatia torsdag kveld. Og OSI-jentene knallet til og vant knepent 28-27.

– Mot et sterkt kroatisk hjemmelag fra arrangørbyen Rijeka, kunne Oslostudentene (OSI) til slutt strekke hendene i været og juble for seier i et drama av en EM-kamp. Vertene startet mest og førte de første tjue minuttene med ett mål, sier trener Mads Fremstad.

– Studentene fra Oslo ble mer nøyaktige inn mot pause og kom til gode sjanser på rad og rekke, til pause var lagene like langt. I andre omgang står OSI sterkt sammen i forsvar og hele laget bidrar, fortsetter treneren.

Slitne kroatere

Mot etterhvert slitne kroatere får OSI løpt inn mål etter mål.

– Og selv om kroaterne spiser seg inn på slutten klarer OSI å holde unna og vinner 28-27. En betraktelig bedre kamp enn åpningskampen mot studentlaget fra Slovenia hvor det ble firemålstap.

Treneren avslutter.

– Jentene kan være stolte av seg selv, de gjør en prestasjon om mot maksimalnivået sitt. Det kroatiske laget har gode spillere.

Lag og målscorere:

Karoline Engman 2
Emilie Svennevik 1
Marianne Baardsen 4
Selma sulic 2
Anne-Sofie Olsen
Andrea Borstad 2
Mathilde Nysæther 2
Kine Hauge 3
Johanne Gangnes
Frida Skindlo 2
Sara Trollerud
Mathilde Andresen 7
Ninnie Svantesson
Beate Sæther 2

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...