Nordre Aker Budstikke

Oslo-derby til helgen

Fra venstre bak: Jarle Fornes (coach), Mari Aase Hole, Gudrun Reikvam, Julie Mikaelsen, Synne Kolsvik, Rebekka Asse Bahr og Ragnhild Beckmann. Foran fra venstre: Karoline Aase Bahr, Kamilla Vasvik Rasmussen Mathilde Bratlie, Stine Jensen og Maja Windelstad. Ikke tilstede: Mathea Duesund, Otelie Tuft, Margrethe Frich, Anna Mathea Hansen og Trine Melsether Foto: KOLL VOLLEY

Seristart til lørdag, Koll Volley møter Oslo Volley.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

NYDALEN: Til lørdag er det klart for seriestart i Mizunoligaen. Koll sitt damelag har fått tilbake to utenlandsproffer, Synne Kolsvik og Mari Aas Hole.

– Mari er nok Norges beste volleyballspiller gjennom tidene - og kommer fra Koll som juniorspiller. Hun har spilt proff i Tyskland de siste årene etter collegespill i USA. Hun har vært gjennom en Nora Mørk runde med to kneoperasjoner - har jobbet knallhardt og gjør nå comeback i Koll - der hun startet sin karriere. Synne har hatt et år som proff i Belgia og er nå tilbake igjen i Koll. Begge disse gjør at Koll seiler opp som en av favorittene i åres cupmesterskap og eliteserien, forteller Lars Petter Kjos i Koll Volley.

Mari Aas Hole. Foto: KOLL VOLLEY

Samtidig debuterer to av Kolls juniorspillere i en alder av 16 år, på lørdag. Maja Windelstad og Mathea Duesund, blant annet tidligere vinnere av Nordisk mesterskap i sandvolleyball.

– Nå har de i meget ung alder tatt steget opp i eliteserien med Koll. Både Mari og Synne har vært trenere for disse jentene for flere år siden - nå er de på samme lag som sine forbilder. Mari debuterte selv i Eliteserien med Koll da hun var 16 år - som er 13 år siden nå!, legger Kjos til.


Første kamp for Koll er mot Oslo Volley, i Nydalen klokken 16.00:

– Laget som de siste årene har tatt litt over som hovedstadslaget etter at Koll hadde sin gullepoke med 10 Norgesmesterskap på rad. På trenersiden i Oslo Volley er Espen Sørum og tidligere Koll-spiller Morten Kvamsdal.

Mizunoligaen


Mizunoligaen
er høyeste nivå i norsk volleyball. Ligaen består av åtte lag for kvinner og åtte lag for menn. Lagene spiller en grunnserie og et sluttspill. Vinneren av sluttspillet blir kåret til Seriemester og får rett til å delta i CEV Champions League. Toppvolley Norge (TVN) stiller med lag i begge klasser for sesongen 2019-20. TVN sine lag blir satt inn som lag nummer 9 i serien, og de deltar kun i grunnserien. TVN spiller kun hjemmekamper mot alle lag, og de tas ut av tabellen før sluttresultater settes. De øvrige lagenes kamper mot TVN gir tellende poeng.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...