Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Ny Kjelsås-spalte:

«På Kjelsås snakker vi om sjela. Vi har lovende unggutter og lokal tilhørighet»

Innsatsen bør ikke bli noe problem mot Skeid. Til det skal vi ha for mange lokale gutter som veit hva dette handler om, og som garantert drar med seg resten av gjengen i krigen, skriver Amund Norvald Brandal. Bildet er fra cup-kampen mot Odd. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Innsatsen bør ikke bli noe problem mot Skeid. Så langt i år har vi scora 16 mål i serie og cup, av disse er 13 signert lokale spillere, skriver Amund Norvald Brandal i den nye supporterspalten for Kjelsås.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Fem seriekamper er spilt. Tre seire, to tap og ni poeng. De to antatt tøffeste borteoppgjørene er unnagjort (KFUM og Tromsdalen). Sånn sett er vi antagelig omtrent på skjema. Poengtap på KFUM Arena er greit, men skal laget ha ambisjoner om å ligge helt der oppe må de plukke poeng hjemme mot Finnsnes.

På Kjelsås snakker vi om sjela. Vi har et lag spekket med fine typer, lovende unggutter og lokal tilhørighet, men i fotballen er innsats alfa og omega. Vi har tapt to kamper der vi har villet mindre enn motstanderen. Det tror jeg ingen er fornøyde med.

Kanskje blir det uryddig og ufint, oppstykket og oppjaget, avmålt og avventende. Det eneste som er sikkert før et derby er at ingenting er det

Innsatsen bør ikke bli noe problem mot Skeid. Til det skal vi ha for mange lokale gutter som veit hva dette handler om, og som garantert drar med seg resten av gjengen i krigen. Så langt i år har vi scora 16 mål i serie og cup, av disse er 13 signert lokale spillere. Nordstjerneveien har seks, Akebakkeskogen har tre. Lachmanns vei har to, Arilds vei og Nordhagaveien ett hver. Men når det skal gjøres opp regnskap i oktober teller scoringer mot naboen fra Torshov litt ekstra.

«Talentfabrikken» kaller de seg der nede. Fabrikken. En sjelløs mastodont som mater unge håpefulle inn i den ene enden i håp om å få en profil ut i den andre. I forrige uke solgte de visst også sjela til spillerne sine for å dekke egen gjeld. Sånt kan du umulig komme til fotballhimmelen av.

I den grad jeg tror på noen fotballguder kjenner jeg meg rimelig sikker på at de ikke velger å gløtte ned på Kjelsås – Skeid en kald mandag i mai. Glem formtabeller og poengfangst, det er nervene som gjelder. Kanskje blir det uryddig og ufint, oppstykket og oppjaget, avmålt og avventende. Det eneste som er sikkert før et derby er at ingenting er det.

Men vi har trua. Og vi er Nordstjerneveien. Akebakkeskogen. Lachmanns vei. Arilds vei. Nordhagaveien.

Vi er klubben på Oslos tak. Vi er Kjelsås fotball. Vi er klare.

Amund Norvald Brandal
Kjelsåssjel

Dette er den nye supporterspalten for Kjelsås Fotball. Du kan også lese supporterspaltene av Jonny Olsen for Skeid og Fridtjof Grimsrud for Lyn! Her kan du også lese mer om Nordre Aker-lagene i 2. divisjon!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...