Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Pangstart for Drillo og Lyn

NESTEN: Rune Isaksen jobbet bra på topp hos Lyn, og var nær scoring ved et par anledninger.

Trenerlegenden Egil Drillo Olsens inntreden i Lyn ga resultater med engang da Lyn spilte skjorta av Førde, men "bare" vant 1-0 på Bislett stadion.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.06.2014 kl 10:25

BISLETT: Selv vil ikke Drillo hause opp sin egen rolle i Lyn etter å ha ledet laget i bare én trening, men han var fornøyd med tre poeng i sitt "comeback" på Lyn-benken.

- Jeg synes gutta spilte bra, og vi var nærmere både 2-0 og 3-0 enn Førde var redusering, sier Drillo.

Og trenerlegenden har klokkertro på at Lyn vil overleve i 2. divisjon, selv om laget fortsatt sliter under nedrykksstreken.

LES OGSÅ: Slik skal Drillo endre Lyn

- Denne gjengen er altfor bra til å rykke ned, det er jeg helt sikker på, sier Drillo.

Fornøyd matchvinner

Spissen Armin Sistek (31) scoret kampens eneste mål halvveis ut i første omgang, da han headet spisskollega Rune Isaksens innlegg i mål fra tre-fire meter.

- Dette var utrolig morsomt, og i dag er det ikke jeg som er matchvinner - men hele laget, sier Sistek.

- Hva har Drillos inntrdeden i laget betydd for dere spillere?

LES OGSÅ: Drillo gjør "trenercomeback" i Lyn

- Jeg tror vel kanskje ikke én trening har så mye å si, men han har vært flink til å fortelle oss hva vi må jobbe med. Og så betyr det mye at han var kampen i dag, for det gir oss en ny inspirasjon og giv i gruppa når Drillo er her, sier Sistek.

31-åringen mener også at Lyn er altfor gode til å rykke ned.

- Hadde vi vunnet 3-0 eller 4-0 mot Førde, så hadde det ikke vært noen som hadde sagt noe på det. Vi er på høyde med alle lagene vi møter i serien, mener Sistek.

Fornøyd Rygg

Hovedtrener Jonas Rygg (26) var glad for tre poeng, og han var fornøyd med å ha Drillo ved siden av seg på benken mot Førde.

- Klart Drillo har en effekt. Han skaper en trygghet, og han vet hva han snakker om, sier Rygg.

Nå var det ikke så veldig ofte at Drillo hevet stemmen i løpet av kampen.

LES OGSÅ: - Høgmo har ikke overbevist oss

- Han sier ikke så mye, men det som kommer er veldig konkret og veldig direkte. Det er veldig bra, og lett å forholde seg til, sier Rygg.

26-åringen var veldig happy med tre viktige poeng.

- Jeg synes vi har en del fine angrep, og skaper mange målsjanser. Problemet er at vi ikke setter nummer to, men heldigvis fikk vi ikke et dumt baklengsmål mot oss på slutten, sier Jonas Rygg.

SE HØYDEPUNKTER FRA KAMPEN HER: Drømmedebut for Lyns nye trenerteam

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...