Nordre Aker Budstikke

Parkeringsplassen er opptatt

Det er begrenset plass på Oset, før helgen med flere større arrangementer i området.

Flere store arrangementer på Kjelsås i helgen vil trolig gi økt biltrafikk. Men vær obs på at utfartsparkeringen på Oset har begrenset kapasitet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.05.2017 kl 16:48

KJELSÅS: Både Nordre Aker Budstikke og Vann- og avløpsetaten har fått henvendelser om utfartsparkeringen ved Oset, ved innkjøringen til kommunens vannrenseanlegg.

Brukes som riggplass

– Anleggsarbeidene som utføres har ikke noe med byggingen av nye rentvannsbassenger eller Oset vannbehandlingsanlegg å gjøre, presiserer informasjonsansvarlig Margrete Nilsen i Vann- og avløpsetaten.

Det er de gamle vann- og avløpsledningene som må byttes for å sikre tilfredsstillende vann- og avløpsforsyning både i dag og for fremtiden.

– Sikker brannvanndekning, fjerning av generende overvann i veiene, og klimaendringer med mer nedbør, er også nødvendig forbedringer for beboerne, sier Nilsen.

Her kan du lese tidligere og utfyllende sak i Nordre Aker Budstikke om arbeidene, og om hvor arbeidene skal gjøres.


Arbeidene startet for kort tid siden.

Vann- og avløpsetatens leverandør Implenia har fått tillatelse fra Bymiljøetaten til å bruke riggtomten i perioden i 2017.

– Det er inngått en leiekontrakt av riggplass i Midtoddveien 34 mellom partene. Kontrakten er tidsbegrenset ut 2017. Men noe asfaltarbeid vil sannsynligvis bli uført våren 2018.

LES OGSÅ: I helgen skal hundrevis av syklister i aksjon på Langsetløkka

Parkeringsplassen på Oset.

Uten beboelse

– Det er gitt tillatelse til vanlig anleggsrigg uten beboelse, grus og noen materialer som grus og stein. Leverandøren Implenia må disponere dette området fordi det er det eneste flate området i nærheten av beboere som skal få nye vann- og avløpsledninger, fortsetter Nilsen.

Arbeidene til Implenia vil i utgangspunktet foregå mellom kolkken 07 og 19. Utover dette skal det i utgangspunktet ikke foregå arbeid her.

Eventuelt støyende arbeider legges til tidspunkter innenfor normal arbeidstid.

Nilsen legger også til at utfartsparkeringen også benyttes av andre entreprenører som ikke er tilknyttet Implenia, aktivitet som er utenfor Vann- og avløpsetatens kontroll.


Det kan være verdt å merke seg for dem som skal til Kjelsås i helgen, enten man har tenkt seg til loppemarkedet på Kjelsås skole, sykkelrittet på Langsetløkka, eller på tur i Maridalen. Lørdag skal det også arrangeres opprydning langs Akerselva. Oppmøtet for dette arrangementet er på Oset.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...