Nordre Aker Budstikke

Parkeringsplasser og ladestasjon er «lagt ned»

Parkering- og stopp forbudt og ladestasjonen gjemt unna under sort plastikk, i Grefsenveien, fra Storo og opp mot Disen. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Men det er ikke fordi det skal vaskes og feies i veien.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.04.2018 kl 09:51

GREFSEN: Lokalavisa har skrevet mye om dekk og felger som har gått ad undas i Grefsenveien, erstatninger er utbetalt og Sporveien har utbedret asfalten.

Men fremdeles er det hull og sprekker i Grefsenveien. Sporveien har ansvar for asfalten 60 centimeter utenfor ytterst skinnestreng.

Tidligere har Sporveien uttalt at det vil bli gjort akuttiltak og utbedringer underveis, i påvente av prosjektstart for nye Grefsenveien.

Nytt skilt

Det er så dårlig asfalt ved trikkeskinnene, at det er satt opp eget skilt hvor det henvises til å holde til høyre. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

For kort tid siden ble det blant annet satt opp skilt i Grefseveien, like ved Disen trikkeholdeplass. Sporveien anbefaler å holde til høyre, utenfor trikkeskinneområdet, for å unngå dårlig asfalt.


– Hastighetsreduksjonen til 25 km/t for trikken er foretatt av oss basert på et sikkerhetsfokus etter akuttarbeidene som er gjennomført i Grefsenveien. Reduksjonen i hastighet innebærer at kvaliteten på veidekket og underbygning for skinnegangen, ikke vurderes som optimal. Dette utfra Sporveiens strenge sikkerhetskrav, sier kommunikasjonsrådgiver i Sporveien, Jan Rustad.

LES OGSÅ: Det vil bli problematisk å ferdes i Grefsenveien, særlig for bilister

– Godt råd

Han fortsetter om det nevnte nye gule skiltet på høyre side, ned mot Storo:

– Underskiltet burde være å betrakte som et godt råd til bilistene, spesielt siden det er satt opp ved starten av kollektivtraseen der bilister uansett ikke har noe å gjøre. Hastighetsreduksjonen vil vedvare til strekningen stenger som varslet for en mer vidtgående oppgradering.

– Et godt råd, kaller Sporveien ordlyden på dette skiltet i Grefsenveien. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

P-forbud og ingen ladestasjon

Det er også satt opp parkerings- og stopp forbudt-skilter i Grefsenveien, mellom Engveien og Disen trikkeholdeplass. I tillegg er ladestasjonen langs strekket dekket til med svart plastikk.

– Vi har i dag blitt underrettet fra Bymiljøetaten om at fjerningen av el-bilplassene og skiltingen i Grefsenveien, i retningen fra Storo til Disen, er etablert på bakgrunn av et strakstiltak for å lette fremkommeligheten for bilistene, og for at bilene skal kunne unngå traseen for trikken. De fire el-bilplassene vil da også bli erstattet av seks nye plasser utenfor Kapellveien 15B.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...