Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Party på Trikkehallen

Med blant annet internasjonale breakere og hip hop-loppis, alt samlet i "The Gathering vol. 4" neste lørdag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.01.2015 kl 01:11

KJELSÅS: For åttende gang arrangerer Trikkehallen stort party, neste lørdag, 22. november. Også med inviterte breakere fra blant annet Frankrike og Sverige.

- Dette er også i samarbeid med Christopher Diaz fra Kjelsås, han har vært i breakmiljøet i mange år. Alle som er interessert i break og hip hop bør ta seg en tur. I fjor var det rundt 150 personer med på festen, forteller Liv Huseby i Trikkehallen på Kjelsås.

- Mest party

Hun legger til at dette er et inkluderende miljø. Fortrinnsvis dukker det opp ungdommer, men også ivrige eldre breakere nærmere 30.

- Dette blir jo mest party, men klart at sjansen er der til å plukke opp noen "moves" fra noen av de beste danserne. Det blir "battles" mellom flere av disse, men åpent dansegulv for alle, understreker Huseby.

- Selv om man ikke danser, så har man jo denne kvelden uansett mulighet til å oppleve fantastiske breakere på nært hold, oppfordrer Huseby.

Hip hop-loppis

Hun legger til at det også blir hip hop-loppis, med "hip hop stasj til en billig penge", live grafitti, Djs og mye mer.

Arrangementet er rusfritt, og starter fra kl. 17.00. Kvelden støttes også av Oslo kommune.

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...