Nordre Aker Budstikke

Pasient truet ansatte med jernstang på Ullevål sykehus

Politiet var onsdag på Ullevål etter at en pasient hadde truet ansatte, og stukket av til fots. Foto: Christian Fredrik Borg

Politiet rykket onsdag formiddag ut til Ullevål sykehus etter at en pasient utagerte og truet ansatte med en jernstang. Ingen personer ble skadd.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.10.2020 kl 13:18

ULLEVÅL: – Pasienten har nå stukket av til fots, og vi søker etter ham. Alle våre patruljer er bevæpnet. Ingen personer er så langt skadd, skriver Oslo politidistrikt på Twitter.

Hendelsen ved Ullevål sykehus ble meldt om klokka 9.22.

Pasienten er en mann i 50-årene, og politiet søker etter ham med bevæpnede patruljer.

Operasjonsleder Gjermund Stokkli sier til NRK at pasienten er en kjenning av politiet og at han ikke er farlig for andre.

Politi på Ullevål sykehus onsdag morgen. Foto: Christian Fredrik Borg


Politiet har sendt personell til to adresser, hvor de antar at pasienten kan ha tatt veien. De oppfordrer folk til å ta kontakt med politiet dersom de ser ham.

Mannen er etnisk norsk, har normal kroppsbygning, kortklipt hår og bukkeskjegg. Han er kledd i svart Adidas-bukse med striper og Salomon-sko.

Innsatsleder Nikolai Bakke-Henden sier til Nordre Aker Budstikke at situasjonen nok har opplevdes som truende for de ansatte, da mannen brukte en jernstang.

Han gjentar at mannen ikke anses som farlig for andre.

OPPDATERT: Klokka 11.44 melder politiet at vedkommende er til rette og i god behold.


Se intervju med innsatsleder Nikolai Bakke-Henden her:

Pasient truet ansatte med jernstang på Ullevål sykehus 21. oktober 2020. Politiet søker etter mannen med bevæpnede patruljer. Intervju med innsatsleder Nikolai Bakke-Henden.

Politi på Ullevål sykehus onsdag morgen. Foto: Christian Fredrik Borg

Politi på Ullevål sykehus onsdag morgen. Foto: Christian Fredrik Borg

Saken oppdateres!

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...