Nordre Aker Budstikke
Seksjonsheader

Kjære beboere i Nordre Aker:

Jeg har tro på lysere tider!

Bydelsutvalgsleder Bente M. Larsen (Ap). Foto/Montasje: Karl Andreas Kjesltrup/Pixabay

KOMMENTAR: Koronatiltakene som gjelder for påsken er tøffe, og vi må ha minst mulige nærkontakt. Det er viktigere enn noen gang at vi tar vare på hverandre, skriver leder av bydelsutvlaget i Nordre Aker, Bente M. Larsen, i sin påskehilsen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Per 25.3. hadde 3265 personer fått vaksine i bydelen vår, og 2519 er fullvaksinerte. Nordre Aker er fortsatt blant bydelene med lavest smitte.

Mars er første vår-måned, og vi har hele den lyse tiden foran oss. Nedstegning og restriksjoner til tross, vi har mye å glede oss over og se frem til. Jeg skal også i år ha bypåske, gå turer i nærområdet og tilbringe tid i kolonihagen på Solvang. Jeg har allerede sådd blomster og urter i forkultur, og gjort verandaen vårklar.

Det er gått mer enn ett år siden livene våre ble satt på vent. Det er mange som har det vanskelig, både økonomisk, sosialt og på andre måter. Koronatiltakene som gjelder for påsken er tøffe, og vi må ha minst mulige nærkontakt. Det er viktigere enn noen gang at vi tar vare på hverandre. Kanskje du kjenner noen som vil sette pris på en telefon, bli invitert med på en tur langs Akerselva, eller inviteres til et nettspill. Selv inviterer jeg ofte venner til et slag wordfeud.

Men, vi er jo lei. Det er vi alle. Likevel, vi må stå på en stund til. Koronaen vil gå over. Jeg ønsker dere en god påske, sammen skal vi klare dette! Takk så langt.

Beste hilsen
Bente M. Larsen (Ap), bydelsutvalgsleder i Nordre Aker

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...