Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Penger til allidrett, treklatring eller speiding?

Ullern Avis/Akersposten/Nordre Aker: Stem på finalistene til Oslofondet!

Det var Tiger karateklubb på Kjelsås (øverst) som vant midler fra Oslofondet i vår. I denne andre runden er det Oslo treklatreklubb i Nordre Aker (nederst f.v.), Kjelsås IL allidrett og 2. Bestum sjøspeidergruppe som er finalistene du kan stemme på. Foto: Foto: Karl Andreas Kjelstrup/Privat

Her er finalistene fra Oslo nord/vest som kan vinne midler fra Oslofondet sommeren 2014. Nå kan du stemme på din favoritt! Kandidaten som får flest stemmer vinner 12.500 kroner. Fristen for å stemme er 2. juni!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ULLERN/VESTRE AKER/NORDRE AKER: Oslofondet er et samarbeidsprosjekt mellom Mediehuset dittOslos lokalaviser og Hafslund, med formål å støtte aktiviteter for barn og ungdom i nærmiljøet.

Oslofondet deler ut 250.000 kroner i 2014. Fire ganger i året deles det ut 12.500 kroner til hver av fire vinnere fra hvert område (se faktaboks*) som dekkes av Mediehuset dittOslos lokalaviser.

Stor aktivitetsbredde

I før­s­te run­de var det Tiger karateklubb på Kjelsås som vant penger til nye treningsmatter. I dittOslos øv­ri­ge lo­kal­avi­ser var det Sirkussmulene på Tøyen, Manglerudspeiderne og Ammerud skoles musikkorps, som fikk mid­ler.

LES OGSÅ: Nå premieres sirkus, karate, speiding og korps

I den­ne run­den har ju­ry­en valgt ut de tre fi­na­lis­te­ne du kan lese om under, i Nordre Aker Budstikke og Ullern Avis/Akersposten. Trykk her for å gå direkte til stemmesiden!

 

Kandidat 1: Oslo Treklatreklubb, Nordre Aker

Nystartet treklatreklubben i Nordre Aker. Vil inspirere barn og voksne ut i nærskogen og parkene og opp trærne. Klatrer med og uten tau, balanserer på slakke liner, lager slenghusker og leker i skogen. Søker midler til treklatreutstyr: tau, seler, hjelmer, liner og hengekøyer.

VIL DU STEMME PÅ DENNE KANDIDATEN? TRYKK HER FOR Å GÅ TIL STEMMESIDEN!

Kandidat 2: Kjelsås Idrettslag allidrett

Allidretten i Kjelsås idrettslag aktiviserer 310 barn i gymsalen på Disen skole og i hallen på Grefsen stadion. Søker midler til utstyr i begge gymsalene; erteposer, baller, rockeringer, rullebrett, merkebånd, overtrekksvester, balansebrett og minitrampoline.

VIL DU STEMME PÅ DENNE KANDIDATEN? TRYKK HER FOR Å GÅ TIL STEMMESIDEN!

Kandidat 3: 2. Bestum sjøspeidergruppe

2. Bestum er eneste sjøspeidergruppe i Oslo. Rekrutterer barn og unge fra Bestum, Ullern og Skøyen. Speiderne får opplæring i navigasjon, sikkerhet og sjømannskap. Søker midler til innkjøp av navigasjons- og sikkerhetsutstyr til sin «nye» seilbåt, en 1978-modell, 30 fot.

VIL DU STEMME PÅ DENNE KANDIDATEN? TRYKK HER FOR Å GÅ TIL STEMMESIDEN!

 

Resten av byen

Det er også valgt ut tre kandidater fra hver av avisene Lokalavisen Groruddalen, Nordstrands Blad og dittOslo i sentrumsbydelene.

Du kan også stemme på kandidater fra disse områdene. (Trykk på avisnavnene over for å gå videre).

Juryen

Den av de tre finalistene som får flest stem­mer fra le­ser­ne og ju­ry­en blir til­delt 12.500 kro­ner. Ju­ry­en be­står av kom­mu­ni­ka­sjons­sjef Ka­ta­ri­na Fin­neng i Hafs­lund, an­svar­lig re­dak­tør Tore Bol­ling­mo i Me­die­hu­set dittOslo, Anya Sø­dal i Oslo Id­retts­krets og Tri­ne Ja­kob­sen i UngOrg.

LES MER OM OSLOFONDET - OG SØK MIDLER FRA NESTE UTDELING HER!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...