Nordre Aker Budstikke

Tyveriforsøk:

– Etter søk i området har vi anholdt en person som kan være aktuell mistenkt

Politiet har tatt kontroll på en person i Kjelsåsveien mandag kveld. Foto: Nordre Aker Budstikke

To personer skal ha forsøkt å stjele en scooter på Kjelsås mandag kveld.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.06.2021 kl 07:38

KJELSÅS: Tyveriforsøket skal ha skjedd i nærheten av krysset mellom Midtodd- og Kjelsåsveien. Politiet ble varslet klokken 20.23 mandag kveld.

– Etter søk i området har vi anholdt en person som kan være aktuell mistenkt. Vi jobber med å få avklart hans relasjon og tilknytning til det som har skjedd, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Cathrine Sylju, til Nordre Aker Budstikke.

Politiet er på stedet med minst fire patruljer. De mistenker at en annen person også har medvirket til tyveriforsøket.

Eieren av scooteren ringte selv til politiet og meldte fra om hendelsen. Det skal ikke ha lyktes gjerningspersonene å ta med scooteren.

– Det pågår nok et søk ennå og så blir det et avhør av personen vi har anholdt for å se om ham kan knyttes til hendelsen eller ikke. Så får vi se hva resultatet blir etter hvert, sier hun.


Politiet er på Kjelsås med flere patruljer etter et tyveriforsøk. Foto: Leserfoto / tips@nab.no

Kjenner til anholdt fra tidligere

I 22-tiden er politiet fortsatt på stedet.

– De skal sjekke litt mer rundt den siste personen før de er ferdige. Vi har ikke fått tak i den siste personen, oppdaterer operasjonslederen.

Politiet har tatt kontroll på én mistenkt i Kjelsåsveien.

Personen som politiet anholdt, blir kjørt hjem til foreldrene sine. Det er en mindreårig gutt som er under 15 år gammel.


– Dere knytter ham til hendelsen?

– Det har ikke kommet noe om det i loggen min, men det vil nok komme en fullstendig oppdatering. Det tar litt tid på stedet, har jeg forstått.

– Er det en dere har kjennskap til fra tidligere?

– Det er veldig lite, men noen logger. Han har ikke rukket å få så mye ennå, svarer hun.

– Det er nok snakk om mindreårige som har vært ute på feil jorde, avslutter operasjonsleder Sylju.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...