Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Person påkjørt i Nydalen - skateboarder og syklist også påkjørt

I morgentimene tirsdag var det mye å gjøre for nødetatene. En person påkjørt i Nydalen, skateboarder påkjørt i Ullevålsveien, syklist påkjørt ved Sandaker og person påkjørt ved Ammerud.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.03.2015 kl 14:22

NYDALEN: Rett før klokken halv ni tirsdag morgen, twitret politiet følgende: Politi og ambulanse på vei til Nydalen, hvor en fotgjenger er påkjørt av en bil.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

Operasjonsleder Rune Ullsand i politiet fortalte følgende like etter meldingen.

- AMK har meldt ifra at en fotgjenger er påkjørt og skadet. Det er det vi kan si foreløpig, sa Ullsand.

Skateboarder i ulykke

I tillegg er også skateboarder påkjørt i Ullevålsveien.

- Vi er på plass der også, skateboarderen ligger nede, mer kan vi ikke si foreløpig, sa Ullsand ved klokken 8.30-tiden tirsdag.

Senere twitret politiet både om ulykken i Nydalen og i Ullevålsveien. Fotgjengeren i Nydalen har fått lettere skader. Skateboarderen er kjørt til legevakten.

Syklist

Mye å gjøre for nødetatene tirsdag morgen. I tillegg til de to ovennevnte påkjørslene, ble også en person påkjørt på Ammerud. I tillegg var det også sammenstøt mellom syklist og bil ved Sandaker, syklisten kjørt til Ullevål sykehus, twitrer politiet litt før klokken 9.00 tirsdag morgen.

Påkjørselen ved Ammerud skal ha skjedd i fotgjengerfelt, og ifølge politiet er førerkortet til bilisten beslaglagt.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...