Nordre Aker Budstikke

Planlegger gjenåpning av stengte hoteller

Thon Hotel Storo har holdt stengt som følge av koronasituasjonen. Nå planlegges gjenåpning av dette og de øvrige hotellene i Nordre Aker. Foto: Karl Andreas Kjelstrup (Arkivfoto)

I mai og juni gjenåpner de koronastengte hotellene i Nordre Aker.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.05.2020 kl 11:17

NORDRE AKER: – Etter en svært utfordrende og tøff tid for norsk reiseliv, er vi nå glad for å kunne gjenåpne syv Thon-hoteller i Oslo og ett i Bergen. Disse har vært midlertidig stengt på grunn av lavt belegg under koronakrisen, sier konserndirektør Morten Thorvaldsen i Thon Hotels i en pressemelding.

Thon Hotels har holdt enkelte hoteller midlertidig stengt på grunn av lavt belegg og i byer hvor Thon Hotels har flere hoteller. Det er en positiv utvikling på bookinger som er årsaken til at noen hoteller nå åpnes fra 20. og 25. mai.

Blant de syv i Oslo finner vi Thon Hotel Storo, som etter planen åpner 25. mai.

Også Thon Hotel Ullevaal Stadion holder stengt på grunn av koronasituasjonen. På Thon Hotels nettsider står det at dette hotellet åpner dørene igjen først 15. juni.

Også konkurrenten Radisson Blu i Nydalen holder for tiden midlertidig stengt. Ifølge hotellets nettsider gjenåpner dette 11. mai.

– Positivt for lokale aktører

Konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen, forteller at hotellkjeden har et stort fokus på smittevern og følger alle nasjonale anbefalinger fra helsemyndighetene.

– Koronakrisen førte til at all konferansevirksomhet stoppet opp og at de utenlandske turistene uteble. Nå satser vi på nordmenn som vil feriere i eget land, og Oslo og Bergen er attraktive destinasjoner både vår og sommer. Det er mange som trenger et avbrekk fra mye hjemmetid. Vi har strenge hygienetiltak på våre hoteller og det er god plass slik at gjester kan holde avstand fra andre. Vår prisbelønnede hotellfrokost serveres nå ved bordet og gjester kan velge fra en à la carte-meny.

Thorvaldsen sier norske turister ikke kan erstatte belegget fra før koronakrisen, men vil bidra til å hjelpe reiselivsnæringen, og at hotellovernattinger er positivt for nærliggende lokale aktører.

Enkelte av de permitterte hotellarbeiderne kan nå vende tilbake til jobbene sine. Og Thorvaldsen sier Thon Hotels vil åpne flere midlertidig stengte hoteller dersom de opplever økt interesse.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...