Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Skeid - Kjelsås:

Poengdeling i bydelsoppgjøret

Johnny Buduson setter inn 1-0 til Skeid. Foto: ANDERS VINDEGG

Skeid ledet 2-0 i første omgang - så startet gjestene fra litt lenger opp i gata opphentingen. Men dramatikk på Nordre Åsen - hele seks gule kort og to brente straffer.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.09.2015 kl 20:54

NORDRE ÅSEN: Det var knyttet mye spenning til bydelsoppgjøret mellom Skeid og Kjelsås lørdag. Sist lagene møttes, vant Kjelsås 5-2 på hjemmebane.

Seks gule kort

Det ble et oppgjør med mange dueller og mye nerve mellom Skeid og Kjelsås. Hele seks gule kort iløpet av kampen sier kanskje litt om temperaturen på banen.

Les også: Venter på ny tribune, og venter på kjelsåsgutta!

Skeid var nok mer enn klare for revansje. Og det så vel ut til at det kanskje kunne komme til å skje lørdag på Nordre Åsen. For på to minutter, i 40. og 41. spilleminutt, scoret Johnny Buduson og Jonas Bergersen hvert sitt mål for Skeid.

Les også: «Kjelsås vil for evig og alltid være Skeids lillebror» – Du tror du vet hva et hatoppgjør er? Feil! Du vet ingenting om det før du har vært vitne til lørdagens lokaloppgjør!

Redusering få minutter senere

Men ikke lenge, for allerede i 46. minutt slo Kjelsås ved Simen Stamsø Møller tilbake og reduserer til 2-1.

Les også: Kjelsås mot Skeid: «Her snakker vi målgaranti!...På lørdag venter Skeid på Nordre Åsen, med Stig Mathisen på benken...Fordelen med bortebane er at det antagelig ikke ender uavgjort...5-2 25. mai skulle tilsi 0-5 førstkommende lørdag. Feil vei, riktignok...»

Uavgjort

I andreomgang fikk Kjelsås scoring nummer to, i 76. minutt ved Anders Osmunddalen.

Straffebom

Men straffebommene følger Kjelsås. I kampen mot Skeid, fikk igjen Kjelsås straffe. Men bommet. Det er den tredje straffebommerten på rad for Kjelsås.

Straffespøkelse?

– Vi har scoret på én straffe i høst, men tre bom på en liten høstsesong er selvsagt altfor dårlig. Jeg har ingen tro på noe spøkelse, og tror det er litt tilfeldig at tre straffebom kommer så tett. Men vi må være litt mer besluttsomme i de situasjonene, og det kommer vi til å være, sier kjelsåstrener Eivind Kampen.

I bydelsoppgjæret mellom Skeid og Kjelsås lørdag fikk også Skeid straffe. Hjemmelaget bommet også på straffen.

Lyn

Lyn spilte også kamp i dag, borte mot KFUM. KFUM fortsetter å herje tabelltoppen, og knuste Lyn hele 4-0.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...