Nordre Aker Budstikke

Katt angrepet av hunder på rømmen – døde

En katt som ble angrepet på Bakkehaugen av to hunder på rømmen tirsdag ettermiddag, døde av skadene. Eieren anmelder hendelsen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

TÅSEN: Tirsdag ettermiddag var to store hunder på rømmen i Nordre Aker. I de om lag fire timene de var borte, skal de ha blitt observert ved Ullevål, Tåsen og Korsvoll, før de kom til rette.

Mens de var på rommen skal hundene ha angrepet en katt i Bakkehaugen-området, får Nordre Aker Budstikke opplyst fra flere kilder. Katteeieren bekrefter overfor avisen at katten døde av skadene.

– Jeg var ikke der da det skjedde, men det var en forferdelig opplevelse - også for de som så dette. Grunnen til at vi nå politianmelder hendelsen, er fordi vi ønsker at hendelsen skal bli registrert hos politiet. Det var flere som opplevde hundene som aggressive, også mot folk som forsøkte å få tak i dem. Det er svært viktig at hundeeiere har kontroll, så store hunder - også i flokk, de var jo to - kan gjøre stor skade. Heldigvis var det ingen små barn som kom i veien for hundene, sier eier av katten, Hallvard Holmen.

Han fortsetter:

– Jeg har vært i kontakt med hundeeier, og det var en helt grei dialog.


Nordre Aker Budstikke har kontaktet hundeeieren, som ikke ønsker å kommentere saken.

Etter det avisa kjenner til er hundene ikke tilhørende i Bydel Nordre Aker, men var på besøk her.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...