Nordre Aker Budstikke

Politiet ber foreldre ha en ting klinkende klart når det gjelder ungdomsfester

Politioverbetjent Johan Benitez. Foto: Karl Andreas Kjelstrup (Arkivfoto)

I helgen rykket politiet ut i forbindelse med slåssing og ungdomsfest i bydelen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.11.2018 kl 21:40

NORDRE AKER: Operasjonssentralen i Oslo politidistrikt kunne i helgen fortelle at de rykket ut til melding om slåssing mellom ungdom i bydelen, i et område hvor det også var en fest og samling med mange ungdommer.

Nordre Aker Budstikke kjenner også til at skal ha skjedd tyverier i forbindelse med hendelsen, og at det skal ha blitt levert anmeldelser til politiet.

– Vi kan bekrefte at det er snakk om en ungdomsfest. Videre at det har skjedd ting som både skole, foreldre og politi arbeider videre med, er det avsnittsleder Johan Benitez ved ungdomsavsnittet ved Majorstuen politistasjon kommenterer i forbindelse med den aktuelle hendelsen.

LES OGSÅ: Politiet: På tide med et ærlig språk om hva vi ser på ungdomsfestene

Derimot har han en klar oppfordring til alle foreldre, når det gjelder ungdomsfester:


– I det øyeblikket hvor en ungdom sier til noen at han eller hun skal ha en fest eller samling hjemme, så sprer det seg som oftest overalt, via sosiale medier. Og det kommer mange andre unge til festen, som ikke er invitert. Det er en ting foreldre som tillater ungdomsfester må ha klinkende klart for seg: Voksenpersoner må være tilstede! Vær i eller ved boligen. Kommer det situasjoner som blir vanskelige å håndtere for de voksne også - ring politiet.

LES OGSÅ: Mandag: Ungdommer i slagsmål på Tåsen

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...