Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Politiet fant 20 beboere i kontorbygg

Foto: Illustrasjonsfoto

Under en razzia mot et bilvaskeri kom politiet og Arbeidstilsynet over 20 utlendinger som bodde i kontorlokaler i samme bygg som bilvaskeriet. Seks av disse hadde ikke oppholdstillatelse.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.06.2014 kl 07:29

HAUKETO: De 20 oppholdt seg i samme lokale som et bilverksted i Mekonomen-kjeden, men lokalene skal ikke ha blitt leid ut til bilverkstedet, skriver Dagens Næringsliv.

Bilverkstedet på Hauketo er nå kastet ut av kjeden, og daglig leder er anmeldt av politiet for bruk av ulovlig arbeidskraft. Arbeidstilsynet stengte verkstedet umiddelbart.

Les også: Frp-topp totalvraket bilen

Ifølge avisen ble sju personer pågrepet i aksjonen, som var en del av flere aksjoner mot bilvaskerier og verksteder i Oslo. Seks av de pågrepne ble tatt inn på grunn av brudd på utlendingsloven. Det ble også funnet mindre mengder med narkotika på stedet.

Advokat og byggeier Abdelilah Saeme sier til avisen at det som har skjedd, er helt uakseptabelt.

- Jeg har ikke drevet utleie til dem. Jeg har kun to leietakere. Det ene er bilverkstedet, og det andre er Telenor, sier han.

Brannvesenet fant både kjøleskap og senger i lokalene, og mener etasjen har vært ulovlig innredet til hybler. Dette avviser Saeme.

- Bygget er ikke leid ut for boligformål, men som verksted, understreker han.

Hauketo Eiendomsinvest AS har søkt om å få eiendommen omregulert og ønsker å bygge om lokalene til boliger. (©NTB)

Les også: Savnet hund funnet i takrenne

Les også: Narkohandelen politiet ikke klarer å knekke

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...