Nordre Aker Budstikke

Politiet: Syklist til sykehus etter markaulykke

Politi og ambulanse er i Maridalen lørdag etter en sykkelulykke. Foto: CHRISTIAN FREDRIK BORG

Nødetatene til Maridalen og marka, lørdag. En syklist skadet seg i skogen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.04.2020 kl 15:38

MARIDALEN: Politiet melder lørdag ettermiddag:

Foto: CHRISTIAN FREDRIK BORG

Operasjonsleder Gjermund Stokkli sier til Nordre Aker Budstikke at politi og ambulanse er i området ved Maridalen skole:

– Dette skal være en sykkelulykke. Personen som er skadet er sammen med en annen, som skal utøve førstehjelp på den skadede. Vi fikk melding klokken 13.45, sier Stokkli til avisa klokken 14.10.


Syklisten ble hentet ut på båre og kjørt sykehus. Foto: CHRISTIAN FREDRIK BORG

Innsatsleder på stedet, Kristoffer Bang, i Oslo-politiet sier klokken 14.29 til Nordre Aker Budstikke:

– Vi fikk melding om at en syklist hadde skadet seg. Dette er en singelulykke, han er ikke alvorlig skadet, men har et større kutt i foten. Vi har brukt litt tid på å lokalisere hvor han lå. Men nå har helse og politi fått båret han ut, og han er på vei til ambulansen, sier Bang.

Innsatsleder Kristoffer Bang i Oslo politidistrikt i Maridalen lørdag. Foto: CHRISTIAN FREDRIK BORG

Nordre Aker Budstikkes reporter på stedet forteller like etter at syklisten har blitt båret ut av skogen og på vei til ambulansen.


Like før klokken 15.00 melder politiet at skaden syklisten har pådratt seg, er alvorlig, men ikke kritisk, og at han kjøres til sykehus. Ulykken skal ha skjedd å en sti i et ulendt terreng, rundt 300 meter vest for Maridalen skole.

Nødetatene ved Maridalen skole og marka, lørdag ettermiddag. Foto: CHRISTIAN FREDRIK BORG

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...