Nordre Aker Budstikke

Politiet: – Melding om slåsskamp mellom 15-20 elever

Politiet har rykket ut til slåsskamp i Sognsveien, mellom elever ved Kuben vgs., som benytter seg av lokaler på den gamle Sogn vgs.-tomta. Foto: Karl Andreas Kjelstrup (Arkivfoto)

Politiet rykket ut til videregående skole i Sognsveien, i forbindelse med slåsskamp, tirsdag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.04.2019 kl 14:04

SOGN: Tirsdag like før klokken 13.30 meldte politiet om slåsskamp mellom elever fra Kuben vgs., som disponerer lokaler på den gamle Sogn vgs.-tomta i Sognsveien ved Ullevål stadion.

Operasjonsleder Gjermund Stokkli ved Oslo politidistrikt forteller følgende til Nordre Aker Budstikke klokken 13.38:

– Vi fikk melding klokken 13.01 om at 15-20 elever slåss på skolen. Da vi kom til stedet, roet det seg ned. Vi vet per nå ikke årsak til slåssingen. Det er to eller tre grupperinger i forbindelse med slåssingen, flere elver skal ha fått slag og spark mot seg. Vi er der fortsatt med flere patruljer og snakker med elevene, for å finne ut av hva som har skjedd. Men vi har kontroll på situasjonen.

Politiet opplyser at det ikke er sakk om alvorlig personskade.


LES OGSÅ: Etterforsker trussel mot Telia

Politiet melder videre klokken 13.59:

– Presisering på sted: Hendelsen har skjedd ved Kuben videregående skole avdeling Ullevål, Sognsvein 80. Vi er fortsatt på stedet og mekler mellom elevene. Rolig på stedet nå. Ingen av elevene har behov for ambulanse, men noen har fått seg slag og spark.

Kuben videregående skole holder til ved Økern, men har også avdeling for minoritetsspråklig opplæring (MO), som tilbyr norskopplæring for ungdom fra 16 til 19 år. Avdelingen holder til på Ullevål (gamle Sogn vgs.), og har opp mot 400 elever, ifølge nettsidene til Kuben vgs.

Meld deg på nyhetsbrev

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...