Nordre Aker Budstikke

Politiet: Person kastet i luften etter påkjørsel

Foto: Christian Fredrik Borg (illustrasjonsfoto)

En person er kjørt til Ullevål sykehus med uavklarte skader etter å ha blitt påkjørt ved Sognsvann lørdag ettermiddag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 08.01.2020 kl 10:03

KRINGSJÅ: Det er Oslo-politiet som melder om ulykken lørdag ettermiddag.

Ulykken skal ha skjedd i et fotgjengerfelt i Sognsveien ved Norges idrettshøgskole på Kringsjå. Politiet ble varslet av AMK klokken 15.40.

Påkjørt

Klokken 16 melder politiet på Twitter at personen er kjørt til sykehus, trolig med bruddskader i et ben.


– Meldingen gikk på at en person skulle ligge på bakken ved et fotgjengerfelt. AMK, som fikk meldingen, melder at han skal ha blitt kastet opp i luften og videre landet oppå frontruten til bilen, forteller operasjonsleder Vidar Pedersen.

Ambulanse kom raskt til stedet. Operasjonsleder Pedersen sitter ikke på informasjon rundt tilstanden til fotgjengeren.

– Det er for tidlig å si noe om skadene. Det er i hvert fall snakk om bruddskader, men hvorvidt han er ytterligere skadet får vi avdekke når han kommer til sykehus, fortsetter operasjonslederen.

Operasjonslederen sitter ikke på informasjon om mannen var ved bevisst tilstand da han ble kjørt til sykehuset.

Gjør undersøkelser

– Bilen er på stedet, så den har vi kontroll på. Vi er på stedet og gjør de etterforskningsskrittene som skal gjøres der.


– Er det ting som tilsier at det er grunn til mistanke om at det er førerens feil?

– Det må vi komme tilbake til, avslutter Pedersen, som foreløpig venter på avklaring om førerkortet vil beslaglegges midlertidig.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...