Nordre Aker Budstikke

Politiet: Skal ha forsøkt å true til seg to biler, med våpen

Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Dette skjedde ved Storo i natt. Har du tips i saken, ta kontakt med politiet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.05.2019 kl 11:26

STORO: I natt klokken 01.09 meldte politiet:

Politiet meldte videre at det ene ransforsøket skal ha foregått ved Circle K på Storo, og at de jobbet med å få frigjort videoovervåkning fra området. Ingen skal være fysisk skadet etter hendelsen.

Klokken 1.54 meldte politiet videre: Vi har nå avsluttet de operative tiltakene. Vi har imidlertid ikke kontroll på fornærmede fra den ene bilen som ble forsøkt fraranet, og henstiller vedkommende til å ta kontakt med politiet.

– Truet med våpen

Operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, Line Skott, sier til VG i natt:


– Flere meldere ringte inn og sa at de så noen i en bil ble truet med et våpen. Deretter ringte en av de tre som satt i bilen oss. Han forklarte at to maskerte personer kom imot dem med et våpen, og ba dem om å forlate bilen. Like etter fikk vi melding om en tilnærmet lik hendelse ved Cirkle K på Storo.

Det står videre i saken at bilen klarte å kjøre unna, og at de to mennene løp fra stedet.

Har du tips i saken?

Operasjonsleder Tor Jøkling forteller til Nordre Aker Budstikke søndag morgen klokken 07.45:

– Vi har fortsatt ikke fått kontakt med bilisten i den andre bilen, og vi håper bilisten melder seg. Vi har så langt ikke pågrepet noen gjerningspersoner, men vi jobber blant annet med å gå gjennom videoopptak fra området. Dette er en alvorlig sak, har noen sett noe i området i forkant av hendelsen, lagt merke til personer som har oppført seg påfallende i området, ta kontakt med politiet, oppfordrer Jøkling, telefon 02800.

Meld deg på nyhetsbrev

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...