Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Presset Rekdal møter supportere før skjebnekampen

Vær med som publikum på Bohemen Live.

Lite har endret seg resultatmessig siden Rekdal gjestet Bohemen Live i juni. Men denne gang er det alvor. Foto: FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Går alt galt søndag kan sesongen bli Engas verste på ti år. Du kan bli med når Rekdal møter utålmodige supportere i Bohemen Live på dittOslo.no.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.11.2013 kl 12:42

BOHEMEN: Med én kamp igjen i sesongen har Vålerenga alt å spille for. Det vet Kjetil Rekdal, som på ingen måte har levert i nærheten av supporternes forventninger.

Før siste serierunde må man se tilbake til 2008, Martin Andresens første år i klubben, for å finne noe dårligere.

LES OGSÅ: - Bekymringsfullt at Vålerenga ikke drar flere spillere

- Blir pissa på

Det er derfor en trener med mye å svare for, som stiller i studio i det som også er sesongens siste Bohemen Live på dittOslo.no.

Du kan være publikum under innspillingen på onsdag!

For her er realiteten: Hvis Sarpsborg 08 og Sogndal vinner i helgen, mens Vålerenga gjør mot Sandes Ulf som de har gjort i fem av de seks siste kampene - taper - må Rekdals menn spille kvalifisering for å overleve i eliteserien i 2014.

«Du gadd ikke reise Norge rundt for å bli pissa på med gutta dine i 2006. Hva er forskjellen i år?» er et av spørsmålene Bohemen Live-programleder Christian Haksø viderebringer fra supporterne til Rekdal i sesongens siste episode av supportertalkshowet du kan se på dittOslo.no fra torsdag formiddag.

SE VIDEO: Høydepunkter fra Sogndal-kampen

- Hva kan vi forvente i 2014?

Flere av supporterspørsmålene Rekdal blir konfrontert med i Bohemen Live er i hvilken grad klubbens økonomiske situasjon har endret målsettingene for 2014-sesongen. Må supporterne revurdere sine håp om gode resultater neste år, og hva er egentlig Rekdals planer for Lecjaks, Ogude og Høgh? Vil han innrømme at Baffo har vært en skuffelse?

Jakter Rekdal på et nytt og bedre stopperpar, og vil han hente inn en motpol til Børven i angrepet?

Se hva Kjetil Rekdal svarer i møte med utålmodige supportere, og om han kan berolige dem som frykter det verste etter søndagsoppgjøret mot Sandnes Ulf.

Du kan være publikum under innspillingen av Bohemen Live! Møt opp på Bohemen i Arbeidergata 2 onsdag 6. november kl. 16.30.

Årets siste episode av Bohemen Live ser du på dittOslo.no fra torsdag 7. november kl. 10.30!

HER KAN DU SE ALLE EPISODEN DENNE SESONGEN!

Kjetil gjestet besøkte Bohemen Live i juni. Da ville han ikke kalle spillerne sine for slappfisker:

 

Se forrige episode av Bohemen Live fra 23. oktober, der Christian Grindheim gjestet panelet:

 

Kjetil Rekdal om Viking, overgangssaken og ny spiller

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...