Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Prestisjetungt lokaloppgjør

Se Skeid - Kjelsås direkte her!

Simen Stamsø Møller hadde målgivende pasning til to av Kjelsås' mål mot Skeid. Foto: Foto: Magne Mellem Enoksen

Skeid og Kjelsås er de to nærmeste rivalene av Oslos lag i 2. divisjon. Lørdag møtes lagene på Nordre Åsen, og vi viser kampen direkte.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.08.2014 kl 12:43

NORDRE AKER: Det spilles om tre verdifulle poeng når Skeid og Kjelsås møtes lørdag klokken 16. Men vel så viktig er prestisjen mellom de to naboene.

- Skeid er det eneste laget vi ikke liker, sa Kjelsås-spiss Simen Møller da lagene møttes i treningskamp før sesongen.

Den gang vant Kjelsås 3-0. I serieoppgjøret i mai var det jevnere, men Skeid måtte igjen plukke ut tre baller av eget nett, og Kjelsås vant 3-1. Se høydepunktene her!

Lørdag klokken 16 møtes lagene igjen på Nordre Åsen. Og kampen kan du se direkte her på dittOslo.no.

Er du på vår mobilversjon? Klikk her for å se kampen i eget vindu

Har funnet formen

Mye tyder på at det kan bli jevnere når Skeid er hjemmelag på lørdag. De røde har nemlig virkelig funnet formen og står med fem seire på de siste seks kampene. Kun KFUM har klart å beseire Kjell Sverre Hansen Wolds gutter.

Kjelsås har på sin side hengt med i toppen gjennom hele sesongen, og laget var rundt sommerpausen helt på nivå med Follo FK i toppen. To bortetap i Nord-Norge har imidlertid gjort avstanden større igjen, men Kjelsås holder andreplassen og har fremdeles muligheter til opprykk.

Følg lokaloppgjøret her fra cirka klokken 15.50 på lørdag. I tillegg til direkteoverføring av kampen fra Nordre Åsen, får du også intervjuer med trenere og stemningsrapport.

Se tabellen i 2. divisjon avdeling 4 her!

Samleside: Alle våre saker fra 2. divisjon

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...