Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Radioclowns er Bandwagon-vinnere

Se video av opptredenen - og bilder av alle bandene her!

VINNERE: Med låta "Goodbye" vant Radioclowns Oslo-finalen i Bandwagon torsdag kveld. Fv: Erik Richard Skovli, Erlend Kristiansen Jåsund, Torkel Skaug, Emil Eriksen og Mathilde Degland, sammen med konfransier Eddie Ingebrigtsen Foto: Foto: Magne Mellem Enoksen

- Dette er et band vi tror vil komme langt, var blant juryens ord da de sendte Radioclowns videre til regionsfinalen i Lillestrøm.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.09.2013 kl 00:49

GAMLEBYEN SKATEPARK: - Vi er jævlig fornøyd, tusen takk, roper en overrasket og glad Mathilde Degland fra scenen etter at juryen har annonsert kveldens vinnere.  

SE VIDEO AV RADIOCLOWNS SPILLE VINNERLÅTA HER

You need a browser that can handle Iframes to be able to view this page.

- Dette var veldig gøy. Det hadde jeg ikke trodd, det er bare veldig, veldig gøy, sier en fortsatt litt forfjamset trommis i Radioclowns, etter å ha kommet ned fra scenen og fått fordøyd resultatet litt. 

 

LES OGSÅ: Slapp seg løs etter Kvelertak-konsert

- Tror de kan nå langt

Radioclowns består foruten Mathilde av bassist Torkel Skaug, vokalist Erlend Kristiansen Jåsund, gitarist Erik Richard Skovli og keyboardist Emil Eriksen. 

Det er låta "Goodbye" som ble spilt til jubel fra publikum og som senere ble kåret til vinnerlåta i Bandwagon, Oslo, torsdag kveld. 

Blant store og rosende ord i juryens begrunnelse var at bandet kom til å nå langt. Det ser de på som veldig stort. 

- Det er jo veldig hyggelig og motiverende å høre det, sier bassist Torkel Skaug. 

SE BILDER AV ALLE BANDENE I FINALEN HER!

Ga juryen frysninger

Kveldens jury besto av daglig leder og bookingsjef i Miniøya, Louise W. Prestgaard, redaktør i musikkmagasinet Panorama, Henning Poulsen og musiker Eirik Myhr

De la i sin begrunnelse vekt på at alle kveldens ni bidrag hadde imponert dem stort, men etter en diskusjon bak scenen, mens Don Martin holdt varmen i publikum, satt de altså igjen med "Goodbye" som den store vinnerlåta.

- Til slutt kom vi frem til at den flest av oss var mest begeistret for er en låt som har en ekte sårhet og en nerve som stiger i løpet av låten, med fantastiske prestasjoner i hele bandet, sa jurymedlem Eirik Myhr fra scenen.

- Vi tror på det og vi får frysninger. 

HØR ALLE FINALE-LÅTENE HER

Mye å glede seg til i musikk-Norge

Det var en variert konsert som fant sted i skateparken torsdag kveld.

Fra juryen haglet rosende adjektiv om trøkk og proffhet underveis i konserten og det hersket liten tvil om at de var imponerte. 

#- Er resten av Bandwagon like bra som dette har vi mye å glede oss til i norsk musikkliv, sa Henning Poulsen midtveis i konserten. 

Nå er vinner-bandets plan rett og slett å øve, øve og øve før regionsfinalen i Lillestrøm går av stabelen den 28. september.

- Vi må bare toppe hele det showet, sier Erlen. 

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...