Nordre Aker Budstikke

Ramponerte bil for 135.000 kroner - truende mann tilbake langs turveien

Innerst i Midtoddveien, fredag morgen. Foto: LESERBILDE

Politiet igjen på plass i området, fredag formiddag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.06.2018 kl 11:56

KJELSÅS: Oppdragsleder Magne Olsvoll ved Oslo politidistrikt forteller til Nordre Aker Budstikke følgende, fredag morgen:

– Vi har fått meldinger om at mannen som tidligere er bortvist, og hvor campen ble fjernet onsdag, er tilbake i området. Vi har flere politipatruljer på stedet, da mannen er beskrevet som sint. Politiet skal blant annet sjekke ut at han ikke har gjenopptatt campingen ved turveien, og drikkevannskilden Maridalsvannet, sier Olsvoll.

Nordre Aker Budstikke kjenner også til at mannen senere kom ut av skogen, med politiet.

Samme mann ble også av beboere observert langs Midtoddveien, tidlig fredag morgen. Og beskrevet som sint og skrikende, på vei inn i skogen igjen.

Ramponerte bil

I forrige uke fortalte Nordre Aker Budstikke også om Kjelsås-ekteparet i Midtoddveien, som hadde lagt seg, da de plutselig hørte skrik og bråk utenfor huset. Der sto en mann og ramponerte bilen - med blant annet takstein.


– Vi hadde lagt oss, ved midnatt. Men så våknet vi ganske fort til bråk og skrik utenfor her. Vi fikk nesten sjokk da vi så ut, en voksen mann sto og kastet takstein på bilen vår, samtidig som han slo og sparket i den. Han ropte også blant annet: Jeg hater dere, jeg hater dere! Vi ble veldig redde. Vi ringte politiet, og ble rådet til å bli inne, noe vi også gjorde, fortalte familien til lokalavisa.

Det ble mange skader på bilen til familien Jensen, som ikke kjenner mannen fra tidligere. I etterkant forteller familien Jensen at skadene er beregnet til 135.000 kroner.

Pågripelse

Politiet kom til stedet natt til tirsdag i forrige uke.

– Vi fikk melding om hendelsen fire minutter etter midnatt. Vi rykket ut med hundepatrulje, og det ble pågrepet en mann en time etter meldingen. Pågripelsen skjedde uten dramatikk. Vi oppretter sak. Mannen er mistenkt for hendelsen og skadeverket, og han vil etter planen bli avhørt i dag, sa operasjonslederen, som ikke ønsket å kommentere saken ytterligere.

HER KAN DU LESE HELE SAKEN FRA FORRIGE UKE

Truende

Lokalavisa kjenner også til at samme mann skal ha vært truende ved flere anledninger, også langs turveien fra innerst i Midtoddveien. Han har blant annet ropt etter folk: «Jeg skal drepe dere». Etter det lokalavisa kjenner til skal også samme mann ha vært truende i Nydalenområdet, men det har ikke politiet bekreftet overfor Nordre Aker Budstikke.

Mannen har hatt leir noen få hundre meter inn i skogen, rett ved den populære turveien fra Kjelsås. Onsdag morgen troppet Bymiljøetaten og politi opp i området og ryddet campen, her kan du lese hele saken fra onsdag.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...