Nordre Aker Budstikke

Ravnene er klare igjen

Natteravner klare for kveldens vakt. Morten Andersen og Katrine Bredesen. Alle vakter startes og avsluttes på Nordberg skole, hvor de gule vestene oppbevares.

Det har vært opphold på natteravning på grunn av pandemien. Men nå er de i området.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.05.2021 kl 16:44

NORDBERG: FAU-leder ved Nordberg ungdomsskole, Carina Nilstun, er glad for at natteravn-ordningen, eller snarer kveldsravn-ordningen, nå er oppe og går igjen.

– Fredag startet foreldrene ved Nordberg ungdomsskole opp igjen med natteravning i helgene, etter et langt koronaopphold. Dette er et veldig viktig tiltak for ungdommens trygghet. I går, fredag, var det ni foreldre som var ute og gikk. De delte seg inn i flere grupper, og var blant annet også oppe ved Svartkulp, ellers ved Sognsvann og også på Tåsen skole. Det ble meldt om mye folk ute, men bare god stemning, sier Nilstun til Nordre Aker Budstikke lørdag.

Stille på Tåsen skole i 21-tiden. Fra venstre Katrine Bredesen, Anne Siri Langelandsvik og Thomas Bornø. Hver gruppe består av 3 - 4 voksne.

Ravnene skal gå både fredag og lørdag, fra 19.00 og utover kvelden mot klokken 23.00.

– Dette er jo også veldig hyggelig, å få med de andre foreldrene. Trim får vi også, og vi gjør jo en felles innsats for hverandres barn. Og så er det en trygghet for foreldrene som er hjemme, å vite at det er voksne mennesker ute og til stede. Natteravnene skal først og fremst være synlige og tilgjengelige.


Nilstun sier at det ikke er vanskelig å få foreldre til å stille opp på ravning, og at det nå er fulle lister fremover, ravningen følger skoleruta.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...