Nordre Aker Budstikke

Reiser til Spania for å gjøre seg enda bedre i fotball

Snart på vei til Spania, her fra Gardermoen tirsdag morgen. Foto: LYN DAME

Lyns damer rykket i fjor opp i Toppserien. Ting kan se lyst ut, i treningskampen lørdag banket de nabolaget Grei hele 10-0.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.02.2018 kl 10:27

KRINGSJÅ: – I morgen tidlig setter vi kurs for La Manga og treningssamling i regi av Serieforeningen for kvinnefotball og NFF, melder klubben selv på egen hjemmeside mandag.

LES OGSÅ: Lyns damer har skrevet fotballhistorie - i Toppserien i 2018!

Flere toppserieklubber

Ni av tolv klubber fra Toppserien 2018 er på plass i Murcia-regionen den kommende uken for å trene og spille treningskamper.

– Med tanke på oss selv så reiser vi i Lyn Fotball ned til Spania med en spillertropp på totalt sett 20 spillere, samt et støtteapparat på fem personer. Vi som klubb har vært på treningssamlinger utenlands i en årrekke, men La Manga blir for oss et nytt bekjentskap, står det videre.

Lyns Damer går en spennende fotballsesong i møte. Foto: STØTT NORSK KVINNEFOTBALL

Grand Bodø

Det blir utelukkende fokus på fotball, med sportslig høydepunkt på torsdag kveld, da spiller Lyn mot Grand Bodø.

Og det ser ut til å være noe veldig bra på gang i Lyn Damer, i forrige treningskamp, lørdag 10. februar, banket de nabolaget Grei, i 1. divisjon, hele 10-0.

Og ikke minst blir det et skikkelig naboderby 24. mars, med serieåpning borte mot Røa.

LES OGSÅ: Nå skal snøen fjernes - se om du må flytte bilen din

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...