Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Rekordpris i borettslaget:

Rekkehuset gikk for over ti millioner

Dette rekkehuset i Øvre Sogn Borettslag ble tirsdag solgt for hele 10 millioner kroner - nesten 2 millioner over takst og prisantydning. Foto: OBOS

Obos-boligen på 149 kvadratmeter gikk to millioner kroner over takst.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.10.2015 kl 14:40

GAUSTAD: Rekkehuset i Gaustadveien, nord-vest i Oslo, ble tirsdag solgt for hele 10,1 millioner kroner.

Det er to millioner mer enn verditaksten og prisantydningen på 8,1 millioner kroner.

LES OGSÅ: Norges hundeekspert: – Jeg stoler mer på bikkja enn på folk!

Rekkehuset har panoramautsikt, og i følge prospektet, flott intern beliggenhet.

Det følger også med garasjeplass til rekkehuset.

Mange på listen

Eiendomsmelger Kristine Følkner i Obos forteller at det var mange på listen.

– Det var 30 navn på listen etter visning. Det var også en som hadde vært på utkikk etter bolig i dette borettslaget tidligere, og det ble også denne personen som til slutt ga det høyeste budet. Det var også flere navn på listen med forkjøpsrett. Det er jo ett av rekkehusene med særdeles flott beliggenhet i dette borettslaget, forteller Følkner, og legger til at dette er prisrekord i borettslaget.

Veldig barnevennlig

Hun forteller om en velholdt bolig og et borettslag med lite gjennomtrekk. Selger har bodd her i 26 år, opplyser megleren.

– I tillegg er det også veldig barnevennlig område, bilfritt der boligene ligger, og med Marka et steinkast unna, sier Følkner.

Boligen måler 142 kvadratmeter i "primærrom", og har et bruksareal på 149 kvadratmeter. Boligen inneholder blant annet fire soverom.

LES OGSÅ: kommentaren som er lest av 30.000: Psykologen: Vær så snill! Senk farten til barna våre

Det går også frem av prospeket at området byr på fantastiske turmuligheter med Nordmarka som nærmeste nabo. Med blant annet gangavstand til Sognsvann. Bilfri skolevei til Kringsjå barneskole og Nordberg ungdomsskole, samt flere barnehager i området.

LES OGSÅ: 3,3 kilometer ny turvei fra Grinda til Sognsvann

Bebyggelse

Øvre Sogn borettslag består av 32 hus i rekke med 118 andelsleiligheter. Området rundt består av småhus- og lav blokkbebyggelse.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...