Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Rekord for Storo

Det har vært travle dager på Storo Storsenter i slutten av 2015. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Totalomsetningen for Storo Storsenter i 2015 utgjorde svimlende 2,2 millarder kroner. Ikke bare rekord i omsetning, men også i parkering.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

STORO: Ikke til å unngå å legge merke til alle folkene på vei til og fra Storo i løpet av ukene før jul.

Og det ble rekord for Storo Storsenter for 2015, sammenlignet med 2014.

LES OGSÅ: Hørt om Låkeberget Kafé? Drevet av Plomma - en stor og sterk mann, og glad i en dram

2,2 milliarder kroner

Totalomsetningen for 2015 ble hele 2.228.466.863 kroner, mot 2.140.481.817 kroner for 2014. En totaløkning på 4.1 prosent.

Senterleder Unni Merethe Aasgaard legger til at tallene for juleomsetningen ikke er helt sammenlignbare, siden det var en uke 53 i 2015.

– Vi er veldig fornøyde med året sett under ett på sammenlignbare arealer og butikker. Uke 53 ble en veldig bra uke for oss, med totalt 34.153.832 kroner. Så vi er fornøyde med julehandelen, sier Aasgaard første mandagen i januar.

Black Friday

– Det ser ut til at Black Friday, 27. november, flyttet en del omsetning fra desember til november. I tillegg til at nok mange ventet med å handle julegaver i siste liten, sier Aasgaard, og legger til at det er en liten spenning i når julehandelen begynner hvert eneste år.

LES OGSÅ: Her kan du gå på ski

Hun nevner også netthandelen.

– Hvis du skal være sikker på at julegavene skal komme frem til jul fra nettbutikker, så har nettbutikkene frister mellom 15.12. og 17.12. Dette er datoer som en del leietagere merker vil jeg tro.

Parkeringsrekord

Ikke bare omsetningsrekord i forbindelse med julen, men også parkeringsrekord.

– Vi har erfart denne julen å sette rekord i antall parkerte biler i anlegget vårt, vel 6000 biler i parkeringsanlegget i tillegg til utomhus plasser, i løpet av én dag.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...