Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Rekord i terrassehuset

Vårsola har fått tak i Grefsenkollen terrassehus. Her er det høy temperatur i markedet. Foto: Alexander Synstad

Markedet er hett i karakteristiske Grefsen terrassehus. Nylig ble det satt ny salgsrekord i boligkomplekset. Eiendomsmegler Mateusz Narbut tror på nye rekorder.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.04.2016 kl 14:06

GREFSENKOLLEN: En femroms leilighet over to plan i boligkomplekset ble nylig solgt for 7,6 millioner kroner. Prisantydningen var på 5,9 millioner.

Det lukter svidda av lommebøkene til de som byr på leilighetene ved foten av Grefsenkollen. Leilighetene er fjærlette å selge. Det er knekt mange salgsrekorder der oppe.

LES OGSÅ: Gikk langt over takst

Eiendomsmegler Mateusz Narbut i Aktiv på Grefsen kan bekrefte at temperaturen er høy i betongkolossen.

- Markedet er hett om dagen. Det er pågang på de fleste boligtypene. De minste leilighetene på ett - og to rom har det historisk sett vært mest pågang på telt i antall på visning, sier Narbut.

Etterspørsel etter de store leilighetene

Det er mest rift om de største leilighetene i Grefsen.

- Når det gjelder de største leilighetene, lik den på pluss/minus 115 kvm. så er det i grunn en mangelvare, slår Narbut fast.

Ifølge ham er det mange som vil ha denne typen leiligheter.

LES OGSÅ: Det tok helt av

- Målgruppen for den typen leilighet er meget bred, og jeg opplever oppmøte både fra de som vil oppgradere fra en typisk treroms i nærområdet, samt de som er lei av snømåking og vedlikehold. De vil ofte ned i størrelse og inn i leilighet.

Han er ukentlig i kontakt med folk som er på jakt etter denne typen leiligheter. Ifølge Narbut legger de mest tid og energi i å kjøpe de største leilighetene. Fra de blir lagt ut for salg til de blir solgt, går det raskt.

- Omløpshastigheten har alltid vært rask på de leilighetene jeg har hatt for salg i Grefsenkollveien. Med unntak av ett objekt i løpet av de siste fem år så er nok snittet på ca en uke fra boligen legges ut på markedet. Jeg har flere av prisrekordene her og forventer selvfølgelig flere, sier en svært fornøyd Narbut.

LES OGSÅ: På denne tomten ønsker de å bygge 40.000 kvadratmeter bolig over 17 etasjer

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

MER BOLIG I NORDRE AKER:

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...