Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Sorry, visning avlyst

Revet bort før visning – 2,4 millioner over takst

Denne eiendommen på Tåsen gikk unna - før visning og 2.4 millioner over verditakst og prisantydning. Foto: NORDVIK & PARTNERS

– Det er viktig å følge med i markedet, mange er tidlig på. Og det er lov å prøve seg, sier megler Cato Kristiansen i Nordvik & Partners om eiendommen på Tåsen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.11.2015 kl 19:20

TÅSEN: Beklager, visning avlyst, står det på finn-annonsen for denne eiendommen i Bakkehaugveien på Tåsen.

11,6 millioner

Prisantydning var 11,6 millioner - samme som verditakst. Boligen er fra 1982, primærrom er 217 kvadratmeter, bruttoareal 301 kvadratmeter. Tomtestørrelse er 1.237 kvadratmeter.

LES OGSÅ: Sliten enebolig ble solgt seks millioner over takst!

Behov for oppussing

– Boligen holder en gjennomgående bra standard men med likevel noe behov for oppussing... Stor og pent opparbeidet hage med bl.a. plenarealer, prydbusker, frukttrær og jordbærbusker - her er det sol fra morgen til kveld sommerstid, står det blant annet i prospektet.

Videre.

– Attraktiv og populær beliggenhet på Tåsen i et veletablert og rolig bomiljø. Boligen har en meget god beliggenhet i en tilbaketrukket og attraktiv adresse. Området oppleves som svært barnevennlig med kort avstand til både skoler og barnehager.

LES OGSÅ: Her åpner Vinmonopolet nytt utsalg i Nordre Aker

Privat visning

Megler Cato Kristiansen i Nordvik & Partners avdeling Nydalen forteller.

– Vi la eiendommen ut for salg forrige fredag, og det har vært stor interesse. Det ble arrangert privatvisning i slutten av denne uken, og det ble budrunder direkte med selger, slik reglene tilsier i slike tilfeller, forteller Kristiansen.

Det var i utgangspunktet visning på eiendommen søndag og tirsdag til uken - 17. november. Men nå er visningene altså avlyst.

LES OGSÅ: Disse områdene får bedre 4G-dekning

Utvikler

Kristiansen svarer at det er en utvikler som fikk tilsagn på høyeste bud på 14 millioner kroner.

– Eiendommen var ikke undertaksert - for boligen og tomten slik den ble tilbudt privatmarkedet. Man kan jo ikke taksere ut fra hva eiendomsutviklere kan tenkes å få ut av en slik eiendom, sier megleren.

– Det er viktig å følge med i markedet, mange er tidlig på. Og det er lov å prøve seg, fortsetter han.

Det er flere meglerkontorer i Nordre Aker, men Nordvik & Partners var nye i bydelen, da de tidligere i år etablerte seg i Nydalen.

– Vi har bra tilgang på eiendommer nå. Generelt så er det et godt eiendomsmarked i Nordre Aker, selv om noe har gått litt trått i høst, og det kanskje har blitt en ekstra runde med visninger på noen av objektene. Men likevel, de attraktive eiendommene går unna uansett, sier han.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

At prisnivået i Nordre Aker er høyt, viser disse boligene som er solgt langt over takst i år:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

LES OGSÅ:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...