Nordre Aker Budstikke

Rigget for netthandelrekord med flere nye hentesteder

Fullt av pakker som skal leveres og hentes. Foto: Posten

Vi står foran årets største handleuker, med blant annet Black Friday og julehandel. I fjor hopet pakkene seg opp i Post i butikk, i år mener Posten de er bedre rustet. Her er hentepunktene i Nordre Aker.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

NORDRE AKER: Posten melder at de har gjennomført en rekke nye tiltak for å håndtere de store pakkemengdene som er ventet i forbindelse med Black Friday neste uke og den påfølgende julehandelen.

Nordmenns netthandel øker hvert år, og i november og desember er økningen ekstra høy. I forbindelse med Black Friday venter Posten 30 prosent flere pakker enn i fjor.

– Black Friday har på noen få år blitt årets største netthandelsdag. Det merker vi i Posten veldig godt, spesielt etter noen dager når pakkene skal hentes og leveres. I tillegg er det økende julehandel på nett, noe som fører til at det blir fullt på Post i Butikk og postkontorene i desember, sier pressesjef John Eckhoff i Posten, i en pressemelding.

Pressesjef John Eckhoff i Posten er forberedt på mange pakker i november og desember. Foto: Posten

Nye utleveringssteder

På det meste var det over 330.000 pakker som ventet på å bli hentet på Posten før jul i fjor. Samtidig kommer det inn rundt 200.000 pakker hver dag som skal leveres ut. Det har ført til stort press på Post i Butikk. Derfor har Posten denne høsten opprettet over 100 nye utleveringssteder. Her kan du hente pakker og levere inn retursendinger.

I Nordre Aker har det i år åpnet hele fem nye pakkeutleveringssteder.


Da Coop Mega på Ullevaal stadion avsluttet sitt Post i Butikk-tilbud i mai, sto Posten lenge uten noen ny drifter av tilbudet. Postboksene ble flyttet til Postkontoret i Nydalen, mens rekommanderte sendinger, samt sendinger som det må betales, ble flyttet til Tåsen Post i Butikk på Spar Tåsen senter.

Tre nye pakkeutleveringssteder ble opprettet som erstatning for Post i Butikk Ullevål, slik Nordre Aker Budstikke skrev tidligere i år. Disse er:

  • Jernia Stadion (på Ullevaal stadion)
  • Rema 1000 Sogn (i Sogn studentby, Rolf Stenersens allé 26)
  • Matkroken Tåsen (ved Tåsenveien, Nils Lauritssøns vei 57)

Øst i bydelen ble Post i Butikk på Coop Prix Kjelsås avlastet med nye pakkeutleveringssteder i oktober:

  • Rema 1000 Kjelsås (Stillatorget, Kjelsåsveien 160)
  • Brekkehagen kiosk (Korsvoll, Maridalsveien 348)

På eksisterende Post i Butikk er kapasiteten utvidet med permanente og midlertidige hyller, opplyser Posten. I tillegg skal nye, digitale løsninger forenkle inn- og utlevering for både kunder og butikkpersonale. Det gjelder blant annet selvbetjening av etikettprintere, når du allerede har betalt for frakten på nett.

Posten: Flere vil ha hjemlevering

Denne julen venter Posten også at at nye netthandelsvaner vil avlaste Post i Butikk.


– Hjemlevering er mer populært enn noensinne. I takt med økende netthandel, er det stadig flere som ønsker å få pakkene levert på døren – eller innafor døren, sier Eckhoff i meldingen.

De nye pakkeutleveringsstedene i Nordre Aker i 2019:

Jernia på Amfi Ullevaal, vegg i vegg med Coop Mega på Ullevaal stadion. Arkivfoto

Matkroken på Tåsen, Nils Lauritssøns vei 57. Foto: Karl Andreas Kjelstrup (Arkivfoto)

Rema 1000 i Sogn studentby, Rolf E. Stenersens allé 26. Foto: Kristin Tufte Haga


Rema 1000 på Kjelsås. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Brekkehagen Kiosk. Foto: Kristin Tufte Haga

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...