Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

«Rødfargen på drakten er symptomatisk med det meste som skjer der nede»

Fra et tidligere lokaloppgjør på Grefsen stadion. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP (ARKIVFOTO)

MENINGER: Skeid har ikke vunnet over oss siden 2011, det betyr ikke vunnet over oss på åtte kamper!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.05.2017 kl 16:04

Søndag er det duket for lokaloppgjør. Klassikeren Kjelsås - Skeid. Oppmøteplikt.

Skeid virker til å være i bedre forfatning enn på mange år. De har åpnet sesongen godt, og selvtilliten er på et skyhøyt nivå igjen. De er selv tydelig på at de er i flytsonen, en sone de faktisk har vært i flere ganger også i nyere tid.

Imidlertid har det ikke tatt lang tid før alt er ille igjen, og rødfargen på drakten er symptomatisk med det meste som skjer der nede. Flere ganger allerede i dette årtusenet så har det vært økonomiske og sportslige kriser.

Vi får håpe de har litt mer bærekraftighet denne gangen, når det eksempelvis investeres i nytt tribuneanlegg på treningsanlegget deres.

LES OGSÅ: Skeid oppgraderer Nordre Åsen

De bruker også langt mer penger enn oss på A-laget. Selv om Tom Nordlie har brukt nesten hvert eneste avisintervju denne vinteren/våren til å fortelle omverden at Skeid har avdelingens laveste budsjett, så er det helt feil. Vi har langt, langt mindre midler å rutte med enn det de bruker i seniorfotballen.

Det er ikke noe mål i seg selv å ha lite penger, men spissformulerte Nordlie bør innimellom ta seg en faktasjekk. Uansett, tar en økonomien i betraktning, så er Skeid soleklare favoritter søndag.

LES OGSÅ: Kjelsås håpet på Vålerenga i 3. serierunde, får likevel eliteseriemotstand

Budsjett i seg selv skaffer ikke poeng, men med tanke på åpningen på sesongen, så er de sportslig sett også favoritter i denne kampen. Det må vi erkjenne, og det sier de også selv.

De øyner nemlig nå muligheten for at de omsider skal få slått oss. Det har de ikke gjort siden 2011. Da har det blitt spilt 8 obligatoriske kamper mellom lagene. Vi har vunnet 5 ganger, 3 av dem har endt uavgjort. Altså i nyere tid har vi et solid overtak på laget fra nederst i Kjelsåsveien.

Det skal vi gi alt for at fortsetter også søndag. Gutta våre har sjel og talent - de gir alt for den kongeblå drakta. Den energien og viljen som vi har sett de siste kampene, må være tilstede også søndag.

KOM DEG PÅ KAMP SØNDAG!

Kjelsåsgutt hei. Lenge leve KjelsåsSjela!

Delta i debatten? Send ditt innlegg til debatt@nab.no

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...