Nordre Aker Budstikke

Politiet:

Bråk i natt - 12 busser samlet seg her

Fra tidligere russefeiring ved McDonald's på Gaustad. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Politiet forteller om mye russebråk i natt, blant annet på Gaustad.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.04.2019 kl 10:53

GAUSTAD: Operasjonsleder Tor Grøttum forteller til Nordre Aker Budstikke tidlig onsdag, at de fikk melding om bråk fra bensinstasjonsområdet ved Gaustad, klokken 3.06 i natt.

– Det var melding om bråk. Rundt 12 russebusser var samlet på stedet. Da politiet kom til stedet, dro de fleste bussene, en ble stående med motorstopp. Ellers har det vært mange oppdrag på grunn av bråk fra russen i natt, til flere steder i byen, forteller Grøttum.

Stenger ikke

Nordre Aker budstikke har vært i kontakt med McDonald's som er på samme bensinstasjonområde. I fjor holdt McDonald's stengt om natten, for å unngå bråk. McDonald's svarer følgende i år, på spørsmål om de kommer til å stenge natterstid for innedelen, under russefeiringen:

– Vi har ingen planer om å stenge restauranten slik som i fjor, men vi vil selvsagt gjøre en løpende vurdering under russetiden. Vi ønsker å være tilgjengelig for gjestene våre døgnet rundt, men samtidig er vi opptatt av å ta hensyn til vårt nabolag. Russetiden startet for mange før påske. Så langt opplever vi faktisk mindre russeaktivitet på McDonald’s Gaustad enn tidligere år, men vi har som vanlig bemannet opp og økt vakthold for å sikre at russetiden går greit for seg, sier kommunikasjonssjef Kristina Johansen til lokalavisa tirsdag.

Hun legger også til at McDonald’s Gaustad har hatt en runde før påske hvor ansatte og ledere i restauranten har plukket søppel i nabolaget, for å holde området i orden.


I fjor uttalte også pressekontakt for McDonald's til Nordre Aker Budstikke, at selv om innedelen var stengt, så opplevde de mye aktivitet på stedet likevel.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...