Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Russebråk og slåssing her i natt

To ganger måtte politiet dra hit i natt. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Russen ringte selv til politiet - en person er innbragt til arresten.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.04.2017 kl 13:54

GAUSTAD: Russen lot seg ikke skremme av snøværet, og var i gang med rulling i natt.

Gaustad

Politiet tvitret ved tretiden i natt følgende:

– Politiet er på Esso Gaustad i forbindelse med at det har vært klammeri mellom russ og vektere. Rolig på stedet nå. Russen bortvises fra stedet, skriver politiet.

Så går det et par timer, og russen er igjen tilbake ved Esso ved Gaustad.

LES OGSÅ: Ikke hvem som helst som ruller rundt i denne russebussen

Kom tilbake

– Politiet er påny på Esso Gaustad grunnet støy og amper stemning blandt noen russ. Rolig nå. Samtlige busser blir bortvist fra stedet, tvitrer politiet.

I tillegg til at en person er kjørt i arresten.

Russen ringte selv

Operasjonsleder Steinar Hausvik ved Oslo Politidistrikt forteller tirsdag morgen til Nordre Aker Budstikke:

– Vi fikk en telefon fra annen russ, som fortalte om slåssing. En person skal ha blitt slått til av en annen. Vi sendte folk dit, og person blir innbragt for ordensforstyrrelse, forteller Hausvik.

Nordre Aker Budstikke har også tidligere skrevet om bråk ved området, i forbindelse med russefester. Naboer har varslet at de ville flytte ut i april og mai på grunn av støy.

LES OGSÅ:

På disse stedene nekter Oslo kommune russen å feste i april og mai
til disse åtte stedene.
De har skapt mye oppmerksomhet på grunn av tekstene.

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...