Nordre Aker Budstikke

Ruter har endret mening om 56-bussen

Buss-56 - fra Solemskogen til Nydalen, med ny midlertidig trasé. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

For det ble litt smalt i Glads vei.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.01.2019 kl 17:14

GREFSEN: Tidligere har Ruter varslet at grunnet kø i Kjelsåsveien, så endret de til midlertidig trasé for 56-bussen mot Nydalen, blant annet via Glads vei. Men nå kjører i stedet 56-bussen på vei til Storo - via Kjelsåsveien og Lyngåsveien og Grefsenveien. Les også sak av i går med ny informasjon fra Ruter om bussrutene på Grefsen og Kjelsås, i forbindelse med det store Grefsenveien-prosjektet til Sporveien.

– Det stemmer, Glads vei er for smal til at det er forsvarlig og hensiktsmessig å kjøre buss i to retninger, forteller pressevakten i Ruter, onsdag morgen, og presiserer:

– 56-bussen skal kjøre Grefsenkollveien – Nandsrups vei – Kjelsåsveien - ned Lyngåsveien og ut i Grefsenveien. Vi ser ikke bort fra at det kommer nye omlegginger i tiden fremover. Men 56-bussen fra Nydalen mot Solemskogen, skal kjøre inn Glads vei.

Feil opprop

Passasjerer har også reagert på at opprop av holdeplasser ikke stemmer med terrenget:

– Når det kommer til holdeplassoppropene stemmer det nok at dette kan ha vært feil, særlig rundt Dr. Smiths vei. Dette på grunn av omlegging av bussen og lenger trasé mellom holdeplasser. Vi oppdaterer våre systemer og ting skal være i orden igjen fra fredag, ifølge Ruter.

Lenger

– Den nye midlertidige traséen er lenger enn tidligere trasé, men bussen står i mindre i kø her. Anleggsarbeidene i området skaper utfordrende trafikkforhold for alle og vi søker å finne så gode, forutsigbare og hensiktsmessig løsninger som mulig slik at vi sikrer et robust og pålitelig kollektiv-tilbud, i følge Ruter.

Og som legger til at det må gå litt tid slik at trafikkmønsteret har satt seg hos passasjerer, sjåfører og andre trafikanter i området, før man har sammenlignende tall om eventuelle forsinkelser på ny trasé.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...