Nordre Aker Budstikke

Rykket ut etter melding om mulig hærverk

Politiet på plass i Haugensjordet barnehage, fredag kveld. Foto: LESERBILDE

Fredag kveld fikk politiet melding om at mange ungdommer som hadde samlet seg i barnehage på Kjelsås.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.08.2018 kl 08:55

NORDRE AKER: Tidligere har Nordre Aker Budstikke fortalt om hærverk og forsøpling i barnehager i Nordre Aker..

Også Haugensjordet barnehage i Myrerveien har opplevd hærverk i barnehagen. Fredag kveld ble politiet tipset om en stor gjeng med ungdommer som oppholdt seg inne på barnehageområdet.

– Vi fikk melding klokken 19.50 om flere ungdommer på stedet, og at det ble bedrevet hærverk inne på barnehagens område. Da vi kom til stedet, stakk ti av ungdommene av, vi snakket med de som ble igjen på stedet. Men vi kunne ikke se at det var begått hærverk på området, forteller operasjonsleder Marita Aune til Nordre Aker Budstikke.

Haugensjordet barnehage, og hvor det bes pent om på lapp om å rydde opp etter seg, hvis man oppholder seg i barnehagen etter stengetid. Foto: HAUGENSJORDET BARNEHAGE

Knust glass og søppel

Tidligere har styrer i Haugensjordet barnehage fortalt følgende til lokalavisa:


– Vi har hengt opp en oppfordring om å rydde opp etter seg, utenfor barnehagen. Vi vet jo ikke om det har hjulpet, men det har vært rolig de siste helgene. Derimot i slutten av mai ble barnehagens uteormåde brukt til festing av ungdommer. Det lå igjen knuste flasker og søppel. Noen hadde observert 10 ungdommer som var inne i barnehagen. Vi tok kontakt både med Engebråten skole og Trikkehallen for å gjøre de oppmerksom på dette, i tillegg til at vi kontaktet natteravnene i området, forteller styrer Britt Inger Stav.

Nokas

En annen barnehage som har vært plaget av hærverk, er Nordberg barnehage. Der har de også engasjert vektere:

– Vi finner tomme ølbokser, sneiper og annen søppel. Etter det de erfarer, er det snakk om barn og ungdom i alderen 13-18 år. Barnehagene i Bydel Nordre Aker har gode rutiner for sikkerhetssjekk av uteområdet, som vi utfører hver morgen. Nordberg barnehage har i tillegg hver kveld vakthold fra Nokas for å redusere og forebygge skadeverk - les tidligere sak her.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...