Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Så kom tiden morgendagens helter hadde ventet på

Endelig får Kjelsås-alpinistene boltre seg på hjemmebane.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.01.2014 kl 17:15

TROLLVANN: Værgudene har ikke spilt på lag med hovedstadens skifolk denne sesongen, men nå jubler alpinentusiastene for sesongstart i Oslo Skisenter. 

- Det er bra å være tilbake. Trollvann er det beste stedet å være, slår åtteåringene Iver Syrrist og Patrick Askengren fast, etter å ha svingt seg ned Trollvannskleiva for første gang denne sesongen.

Torsdag krydde det av unge, motiverte Kjelsås-alpinister i Oslo Skisenter, som under ledelse av hovedtrener Arild Olsen ønsker å bli best mulig på ski - og ha det gøy!

Klubb og terreng for alle 

Skisenteret, som består av Grefsenkleiva og Trollvannskleiva, sesongåpnet omsider forrige helg. Anlegget reklamerer med å ha byens beste tilbud for barn, med slake løyper og en "snill" tallerkenheis, ved siden av å kunne tilby lengre og brattere bakker for de mer erfarne alpinistene. 

Se hvordan Arild Olsen og noen av alpinistene opplever å være tilbake i Oslo Skisenter i videoen øverst i artikkelen! 

LES OGSÅ: Anine Ahlsand spurtet inn til seier

LES OGSÅ: Lillomarka Rundt avslutter markamesterskap

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...