Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Full fest i barnehagen:

Så mye knust glass, at barna måtte være inne

Denne gjengen er ikke særlig fornøyd med at noen har rappet det andre fotballmålet fra barnehagen, fra venstre: Sander, Gustav, Thea, Herman, Martin og Ella. Foto: HAMBORGPLASSEN BARNEHAGE

Da barnehagen åpnet igjen etter pinsen og 17. mai, ventet et ikke veldig hyggelig syn. Fullt av knust glass på lekeområdet ute, og ikke minst var det ene fotballmålet stjålet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.05.2016 kl 11:52

NORDBERG: Da små og store kom til Hamborgplassen barnehage 18. mai - etter feriedager og grunnlovsdagen, var det et lite hyggelig syn som ventet.

Måtte holdes inne

– Deler av uteområdet var så fullt av knust glass at vi måtte holde barna inne, til vi hadde fått plukket opp det meste. Det tok noen timer, det er nesten ikke til å tro at noen kan gå inn i en barnehage og sette igang å knuse flasker. For det så ut til at det har vært en stor fest her inne, sier pedagogisk leder i barnehagen, Johanne Sørheim.

Hærverk som dette, har ikke vært noen problemstilling i barnehagen tidligere.

– Ihvertfall ikke i løpet av de tre årene jeg har jobbt her. Det er hyggelig at folk bruker barnehagen utenom åpningstidene. Men dette er så dårlig gjort, glass er jo enda verre en vanlig søppel. Tenk om det hadde skadet barna?

Målet forsvunnet

Og ikke minst, det ene fotballmålet har blitt stjålet i samme periode.

– Vi etterlyser målet nå gjennom Nordre Aker Budstikke. Kanskje ligger det slengt et eller annet sted? Det var nesten helt nytt, fotballbanen vår blir mye brukt av barna, og de er selvsagt lei seg for at det ene målet er forsvunnet, sier Sørheim.

Barnehagen på Korsvoll har 33 barn.

Har du sett målet? Ta kontakt med avisen eller barnehagen.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...