Den lille restauranten fikk knallkritikk av matanmelderne - da ble det trangt om plassen

Far og sønn: Mohammad Asad og Hamza Asad. Foto: MINA HAUGLI

– Gjestene kommer kanskje to sammen den ene dagen, og så kommer de tilbake med venner og familie dagen etter, forteller Hamza Asad i familiebedriften, som har flere spennende ting på gang.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.03.2017 kl 22:03

SAGENE: Etter å ha drevet restauranten siden 1997, får de endelig den oppmerksomheten de synes de fortjener.

For etter at Aftenpostens matanmeldere tok turen til Tandoori Hut i Maridalsveien, og ble veldig begeistret over det de fikk servert, har det strømmet til med nye kunder til den lille restauranten på Sagene.

Sagene Avis har også blitt tipset om god mat og mye folk.

LES OGSÅ: 13 tips til hvordan du kan gi barnet ditt dårlig selvfølelse

– De kan sine saker!

Matanmelderne skriver at Tandoori Hut kan sine saker.

«Lokalet er ikke all verden, men den pakistanske restauranten på Sagene overbeviser i matveien,» fortsetter de.

Sagene Avis slipper inn før åpningstid, da har de tid til en prat med lokalavisa.

– Ja, det har blitt stor forskjell på før og etter anmeldelsen ble publisert. Det har kommet masse folk. Vi har bare 30 sitteplasser, men så har vi take away i tillegg, sier Mohammad Asad, far og eier av den lille pakistanske restauranten som har fått stor oppmerksomhet de siste ukene.

Sønnen som også jobber i restauranten, Hamza Asad, forteller at han merker at det er spesielt mange kunder som er innom for første gang.

Populært: Etter at Mysterud åpnet ved siden av, og matanmeldelsen i Aftenposten, har kundene måtte vente i kø for å smake maten på Tandoori Hut. Foto: MINA HAUGLI



– Gjestene kommer kanskje to sammen den ene dagen, og så kommer de tilbake med venner og familie dagen etter, forteller han.

Han lurer på om populæriteten vil vare.

– Hvordan det ligger an, ser vi vel egentlig først neste måned. Vi håper jo at dette varer. Vi skal prøve alt vi kan for å lage enda bedre mat og gi enda bedre service, sier far og sønn.

Hele anmeldelsen kan du lese her.

Pakistansk eller indisk?

På menyen finner en blant annet Tandoori nanbrød, kylling curries, og lam tikka. Selv om navnene også høres ut som indiske retter, er det forskjeller.

– Det er forskjellige oppskrifter, og vi har mer kylling og lam enn indere fordi de har mye vegetariansk mat. Vi har mange kjøttretter. I tillegg blander vårt eget spesialkrydder: Garmasala, sier Mohammad Asad.

De kan røpe hver sin favorittrett:

– Min er butterkylling, fordi jeg har vokst opp med det, sier Hamza Asad.

Mohammad kan røpe at sin favoritt er nr. 26, Tikka Masala.

Familiedrevet

Restauranten Tandoori Hut driver Mohammad Asad i dag sammen med sin kone, og to sønner. I tillegg til noen ekstra ansatte.

Eier og driver: Mohammad Asad. Foto: MINA HAUGLI



Det er 20 år siden Mohammad åpnet Tandoori Hut.

– Det var ikke mange pakistanske restauranter på den tiden, derfor ville jeg åpne en. Før jeg åpnet her, jobbet jeg på Møllers café, forteller Asad.

Nye planer

Før sommeren har de ulike planer, noen hemmelige og andre de kan røpe.

– Vi vil innrede stedet å gjøre noen småendringer først. Gulvet og stolene må også gjøres noe med, i tillegg vil vi teste uteservering til sommeren, avslutter Hamza Asad.

Restauranten: Med plass til 30 personer til bords, Sagene Avis er innom før det åpner, og stille før matstormen. Foto: MINA HAUGLI



LES OGSÅ:

Vil gjenåpne Torshovbekken
Jan ble forlatt, og gikk på en skikkelig smell
– Jeg har ikke noe imot å bli 50, men 70 gruer jeg meg til
Klubbene har egen inkluderingsavtale med bydelen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...