ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

Disse skal bygge talentfabrikken   

Talenttrenerne, bak fra venstre: Kåre Elserud (trenerveileder), Øyvind Eide (sportssjef gutter 13-19), Steinar Sæthre (daglig leder), Simen Røed (hovedtrener damelag). Foran fra venstre: Ole Rose (sportssjef jenter & hovedtrener G14), Saakhi Navas (hovedtrener J14), Steffen Andersen (hovedtrener junior gutter), Thomas Brantsæter (hovedtrener G13), Haziz Aasen (hovedtrener G15). Ikke til stede: Roger Jensen (hovedtrener G16), Emil Marøy (hovedtrener J16) Foto: ANDERS VINDEGG

Solid trenerkompetanse skal få Skeids spillerutvikling til å skinne igjen, klubben har fått med seg spillerutviklere med både internasjonal og toppklubberfaring. 

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 01.02.2018 kl 12:43

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

NORDRE ÅSEN: Sportssjefene Øyvind Eide og Morten Kampevold har selv begge vært trenere i Skeid i starten av sine karrierer, og vendte tilbake igjen til klubben i 2017.

– Vi ville være med på å bygge opp Skeid igjen som den toneangivende klubben den en gang var, med hensyn til spillerutvikling. Vi vil skape det samme miljøet som vi hadde den gang, men bare enda bedre. Det vil ta tid, men vi bestemte oss for å sikte høyt allerede det første året for hvilke trenere vi ville ha inn, uttaler de to sportsjefene i pressemeldingen fra klubben.

Ungdom og barn

Trenerne skal jobbe både med ungdomslagene og med barn på Skeidakademiet. I tillegg til Thomas Brantsæter, som har jobbet både i Stabæk og Liverpool, Steffen Andersen (Stabæk, Bærum SK), og Ole Rose (Fotballprogresjon og Frigg), har klubben også fått med seg Skeids A-lagsspiller Sander Flåte inn i Skeids akademi. Han har tidligere trent Vikings akademi.

Gamle helter vender hjem

Videre går det frem av pressemeldingen at for å bistå Eide, med å følge opp ungdomstrenerne, har tidligere Skeid-spiller Kåre Elserud takket ja til rollen som trenerveileder. Elserud har vært trener i Eliteserien i både Stabæk og Vålerenga, og jobbet tett med trenerskikkelser som Hans Backe, Lars Tjernås m.fl. Nå er han «trenernes trener» i Skeid, og skal veilede en god blanding av unge talenter og erfarne ringrever.

Spennende

– Kulturen og planene lokker Eide og Kampevold, som bedyrer at det ikke er brukt mye penger for å tiltrekke seg de flinkeste trenerne, videre ifølge pressemeldingen.

ANNONSE

En annen veteran i klubben er Roger Jensen, som nå vender tilbake til Skeid etter noen år i Frigg og Sagene. Han skal lede Skeids 16-åringer i sesongen som kommer.

– Det er klubber i Oslo, spesielt på vestkanten, som har mer penger enn oss. Men kulturen, historikken og det miljøet vi bygger opp nå, er såpass spennende at mange ambisiøse trenere vil være med på reisen. Vi ble selv spurt av ledelsen for ett år siden om vi ville være med å bygge det nye Skeid. Vi har møtt alle kandidatene med det samme spørsmålet. Sånn sett er vi sikre på at vi har fått med oss de riktige folka, uttaler Skeid-duoen.

De nyankomne bekrefter historien.

– Vi har lyst til å bygge opp Skeid igjen til det det en gang var, og det bør være mulig med den planen klubben har lagt nå, sier Ole Rose, som kommer til å jobbe som sportssjef for klubbens jentefotball, og leder G14, også fra pressemeldingen.

Rose er ny i stillingen, men har ellers med seg med det samme trenerapparatet som ledet Skeids jente- og damelag i 2017-sesongen.

ANNONSE

LES OGSÅ:

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE