ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

I natt: Skadet flere biler

En person gjorde hærverk på flere biler på Torshov natt til onsdag. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA/ILLUSTRASJON

- Vi har ikke hele oversikten ennå over omfanget, sier operasjonsleder Christian Engeseth ved Oslo Politidistrikt, og ber folk melde ifra.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.09.2017 kl 07:07

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

TORSHOV: Politiet tvitrer natt til onsdag.

- En mann pågrepet for skadeverk og innbrudd i flere biler som stod parkert i Tverrbakken og Anna Sethnes gate. Han er kjørt i arrest, skriver politiet.

LES OGSÅ: Sjekk den laksen, tatt i Akerselva tirsdag kveld!

Biermannsgate

Operasjonsleder Christian Engeseth ved Oslo Politidistrikt fortellerat de fikk melding om at noen skadet og - eller - gjorde innbrudd i flere biler, litt før klokken 4.30 natt til onsdag.

- Vi fikk melding om at dette skjedde i Anne Sethnes gate, men da vi kom til stedet var det ingen gjerningsmann å se. Så fikk vi ny melding fra Tverrbakken. Politiet kom etter hvert over gjerningsmannen i Biermannsgate, forteller Engeseth.

ANNONSE

Meld ifra

Han fortsetter:

- I hvert fall fem biler har vært utsatt for hærverk og eller innbruddsforsøk, men vi har ikke hele oversikten ennå over omfanget, det er et stort område. Oppdager folk som bor i området hærverk på bilen onsdag morgen, så anmeld forholdet. Eventuelt også ta kontakt med oss på telefon 02800.

LES OGSÅ: Finn en «feil» på dette bildet?

LES OGSÅ: Se hva som skjer på Bjølsen: - Uten løkka - ingen idrettsglede!

ANNONSE

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE