Nordre Aker Budstikke

Masse moro på isen

Lykken er en pingvin å skli rundt med på isen. Foto: PRIVAT

– Det ble en fantastisk ettermiddag og kveld, forteller Thore Pettersen i vannførerlaget.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.01.2018 kl 08:50

SANDAKER:Søndag inviterte Sandaker Vannførerlag til skøytemoro på banen bak Sandaker senter. De som ville kunne kle seg ut, det ble skøyteoppvisning av Oslo skøyteklubb, grilling og mye moro.

Mye moro og hygge på Sandakerisen, søndag. Foto: PRIVAT

– En fantastisk ettermiddag og kveld

– Det ble en fantastisk søndag ettermiddag og kveld, med rundt 200 store og små på og rundt banen, forteller Thore Pettersen i vannførerlaget

I tillegg til grilling, kom folk med boller og kaker. Det ble også vaffelsteking ved banen, servert varm solbærtoddy og delt ut godterier.

– Alt var gratis og de to pingvinene var i farta hele tida. Det var også en flott oppvisning av Oslo Skøyteklubb, av barn i 9 - 10-årsalderen. De fikk en stor og velfortjent applaus, oppsummerer Thore i etterkant.


Og dette kan bli en tradisjon.

– Vannførerlaget og Velferdskomiteen i Sandaker borettslag satser på og gjøre dette til en tradisjon i åra som kommer, kan han også fortelle.

Mange kom for å teste Sandaker-isen på søndag. Foto: PRIVAT

Plassen mellom blokkene til Sandaker Borettslag og bak Sandaker senter, kalles Sandaker Ballplass, og ble etablert samtidig som byggene kom på midten av 1970-tallet.

I fjor

Plassen er kommunalt eiet og har vært lite i bruk de siste årene. Det ble etablert skøytebane der i fjor, etter initiativ fra noen beboere i området. Det er også Sandaker Vannførerlag som står for vanning, skraping, måking og børsting. Neste år skal banen flyttes noen meter nærmere Nordpolen Skole, da området skal oppgraderes gjennom Bydel Sagenes områdeløft.


LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...