ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

NAV ut til folket - foreslår prøveprosjekt fra 2018

Bydel Sagenes budsjett skal sys sammen: – Vi vil at NAV skal være tilstede der folk er, som ungdom på ettermiddag og kveldstid, og som trenger oppfølging og veiledning i hvordan komme tilbake til jobb, eller få seg en jobb, sier Reza Rezaee fra Rødt.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.11.2017 kl 18:12

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

SAGENE: Budsjettet for Bydel Sagene skal snakkes mye om i dagene fremover - frem til bydelsutvalgsmøtet 14. desember, der budsjettet skal vedtas.

For kort tid siden la bydelsdirektør Marius Trana frem sitt forslag til budsjett, og det er det budsjettet lokalpolitikerene nå skal behandle, vurdere og eventuelt komme med tilleggsforslag til.

300.000 kroner

Som Rødt Sagene, som tirsdag legger frem et spesielt forslag i helse, sosial og oppvekstkomiteen i Bydel Sagene.

– Vi har allerede blitt enige med Ap, SV og MDG om å bevilge nok penger til at NAV kan være tilstede der folk er, som ungdom på ettermiddag og kveldstid, som trenger oppfølging og veiledning i hvordan komme tilbake til jobb, eller få seg en jobb, sier Reza Rezaee fra Rødt til Sagene Avis, mandag.

– Vi ønsker at det skal settes av 300 000 til et lite prøveprosjekt i regi av Utviklingssenteret NAV Sagene. Målet er at NAV skal jobbe utadrettet og møte folk og særlig ungdommer der de er, som nevnt over.

ANNONSE

Ekstrautgifter

Videre at beløpet er tenkt å dekke ekstrautgiftene knyttet til dette prosjektet.

– For eksempel arbeid etter ordinær arbeidstid, kjøp av EL-sykkel, bærbare PC'er, gode smarttelefoner og lignende verktøy. Møtelokaler i Kyrre Greppsgate 32, Drøbakgata 1, og Sandaker Store gård kan benyttes, sier lokalpolitikeren videre.

I tillegg nevner han også at bydelsdagene, dugnader, og ungdomsarrangementer kan være gode anledninger til å gi råd og informasjon til de av våre innbyggere som har behov.

LES OGSÅ:

ANNONSE

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE