Nordre Aker Budstikke

Om Ringnes og naboreaksjoner:

– Tror mye skyldes manglende dialog

Rett til venstre for buegangen, i første etasje blir det et lite mikrobryggeri. I etasjen over - i det gamle museet er det planlagt et enkelt serveringssted som kan benyttes til kurs, møter, konferanser, ølsmakinger og ølpub. Foto: RINGNES

Sa administrerende direktør i Ringnes, Anders Røed, til lokalpolitikerene, og viste til planene for det nye ølkultursenteret og naboreaksjoner.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.03.2017 kl 09:10

SAGENE: I forrige bydelsutvalgsmøte i Bydel Sagene i februar, møtte blant annet beboer og styreleder i Ringnes Vest sameie, Marianne Husum, i åpen halvtime.

Hun og beboerne i sameiet er bekymret for Ringnes' planer, som hun omtalte som et nytt utested og pub, tett på beboernes leiligheter.

Husum etterlyste også politisk engasjement og vurdering av planene.

– Ønsker dere å flytte Grünerløkka oppover?

Spurte Husum lokalpolitikerene i åpen halvtime.


Ringnessjefen Anders Røed på vei ut fra bydelsutvalgsmøte forrige torsdag. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Ringnes

Administrerende direktør i Ringnes, Anders Røed, møtte opp i neste møte, som var forrige torsdag.

– Det er et ølkultursenter i de gamle og tradisjonsrike lokalene i Thorvald Meyers gate 2, som vi ønsker å åpne. Også i forbindelse med at vi har 140 års jubileum. Vi vet jo at nærmeste nabolag har uttrykt skepsis, men vi tror mye også skyldes manglende dialog, og for dårlig informasjon om hva planene innebærer. Det må vi ta på vår kappe, sa Røed.

Og fortsatte.

Inviterer naboene inn

– Dette blir ikke et tradisjonelt utested med masse trafikk sent natterstid. Men som nevnt et ølkultursenter, som også kan brukes til møter og andre ulike arrangementer. Nå vil vi invitere naboene inn og gjøre dette til et levende senter, positivt for alle.


Det var slik det opprinnelig så ut i lokalene til det som skal bli Ringnes’ nye ølkultursenter. Foto: RINGNES

Skal ta hensyn

Røed la også til at Ringnes har mange kunder i området, og at det ville være dumt å lage et sted som skal gå kundene i næringen. I tillegg til at Ringnes skal ta hensyn til skoler og barnehager i nærheten, når sistenevnte er åpne, så skal ølkultursenteret være stengt.

– I tillegg skal vi ta all mulig hensyn til naboer og beboere, avsluttet han.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...