ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

Utvider med ny lokalavis i bydel Sagene

Lokalmedia, ved Nordre Aker Budstikke-redaktør Karl Andreas Kjelstrup, ble ønsket velkommen av BI-rektor Inge Jan Henjesand, som også gratulerte med lanseringen av Sagene Avis. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Nordre Aker Budstikke har hatt en rakettstart på det nye året, og lanserer samtidig en «søster i Sagene» – Sagene Avis.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 01.02.2017 kl 14:47

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

NYDALEN: Onsdag 1. februar lanserte vi Nordre Aker Budstikkes avlegger i bydelen i sør, Sagene Avis.

Den nye avisen skal dekke hele bydel Sagene, som ligger sør for Nordre Aker, og grenser til Grünerløkka i sør og St. hanshaugen i vest. (Kart: Oslo kommune)

Den nye lokalavisen vil dekke Sagene, Torshov, Iladalen, Sandaker, Bjølsen og Storo. På samme måte som Nordre Ake Budstikke de siste to årene har vært en ren digital nyhetskanal for innbyggerne i bydel Nordre Aker, vil Sagene Avis skrive om stort og smått som rører seg i «kulturbydelen» Sagene, på nett.

Du finner Sagene Avis på www.sageneavis.no. Og ved å følge Facebook-siden Sagene Avis vil du få oppdateringer rett i nyhetsfeeden din!

Helt lokalt

Sagene Avis er en egen tittel, og en egen avis, men vil i første omgang holde hus på Nordre Aker Budstikkes nettsider nab.no.

ANNONSE

I Sagene Avis vil du få lese om det som rører seg i lokalmiljøet, om lokal kultur, idrett, politikk, nye tilbud, og mye mer.

Du kan selv tipse redaksjonen på e-post hvis du vet om noe du syns vi bør skrive om.

Lokalmedia, som står bak nysatsingen Sagene Avis, ble opprettet på tampen av 2014. Da la Mediehuset dittOslo, som ga ut lokalaviser for hele byen, ned sin virksomhet. Lokalmedia består av to tidligere dittOslo-journalister som videreførte Nordre Aker Budstikke som nettavis på nab.no fra januar 2015.

Ved nå å utvide til bydel Sagene, får igjen flere osloborgere sin egen, og helt lokale, lokalavis. Og det er flere som driver på samme måte. I begynnelsen av 2016 startet tidligere dittOslo-ansatte opp igjen Nordre Aker Budstikkes samarbeidspartner Akersposten som lokal nettavis for bydelene Vestre Aker og Ullern.

Sterk januar

Fram til lanseringen av Sagene Avis 1. februar, har Nordre Aker Budstikke hatt en sterk start på det nye året. 330.000 sidevisninger totalt i januar er den beste enkeltmåneden siden nylanseringen for to år siden. I snitt nådde nab.no 29.000 lesere hver uke i årets første måned.

ANNONSE

Samtidig flytter Lokalmedia, som gir ut Nordre Aker Budstikke, inn i kontorfellsskap i BI-bygget i Nydalen. Dette for å ligge tett på begge bydelene de to avistitlene dekker.

Innflytterne ble tirsdag tatt imot av BI-rektor Inge Jan Henjesand og kommunikasjonsdirektør Yngve Kveine.

Kommunikasjonsdirektør Yngve Kveine og rektor Inge Jan Henjesand ønsket Nordre Aker Budstikke og Sagene Avis velkommen til kontorfellesskapet i BI-bygget. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

– Ikke ofte vi ønsker nye leietagere i bygget her velkommen på denne måten, men når den fjerde statsmakten flytter inn, ja da synes vi det var hyggelig og på sin plass å ta en tur, sa rektor og overrakte blomster til redaktør Karl Andreas Kjelstrup.

– Vi gleder oss til å komme enda tettere på både Nydalen, men også BI. Det skjer jo stadig interesante ting i området og ved skolen, supplerer Kjelstrup.

ANNONSE

– Og ikke minst gleder vi oss til å bygge opp Sagene Avis som ny lokalavis for bydelen i sør, på samme måte som Nordre Aker er her oppe.

Kontakt redaksjonen på sageneavis@nab.no!

LES OGSÅ:

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE