Nordre Aker Budstikke

Sander (13) danset på scenen med Justin Bieber - se video!

Mona Berntsen og Sander Bergheim på trening sammen. Foto: PRIVAT

Nå skal han bli enda bedre til å danse, av Mona Berntsen, fra blant annet dommerpanelet i Norske Talenter. – Hun er enda kulere enn på TV, hun har swag og edge...!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.05.2018 kl 12:49

GREFSEN: I slutten av mars i år fikk Sander Greenberg Bergheim (13 år) fra Grefsen vite at han var en av de heldige utvalgte som fikk bli danseelev hos danseren Mona Berntsen.

Mona Berntsen har merittliste:

– Mona-Jeanette Berntsen (født 1990) er en norsk hiphopdanser fra Bærum. Hun er mest kjent for å ha vunnet So You Think You Can Dance — Scandinavia 2008. Hun danser for artister som Justin Bieber, Justin Timberlake, Alicia Keys og Chris Brown.

Står det blant annet om Berntsen på wikipedia.no.

Mona Berntsen er også dommer i Norske Talenter på TV2.


Justin, i papp, og Sander, fra 2016. Foto: PRIVAT

Master course

Berntsens master course startet på Kunsthøgskolen i Oslo, tirsdag 3. april, og er hver tirsdag og annenhver helg, frem til og med 27. mai. 13-år gamle Sander, som ellers er elev ved Disen skole, lærer å danse enda bedre. Sist Sander og Mona så hverandre, var da de begge danset sammen på scenen med selveste Justin Bieber, i Telenor Arena i 2016.

– Jeg gleder meg selvsagt masse til master course-dagene med Mona. Men så gleder jeg meg også til sommerferie og ungdomsskole til høsten, forteller Sander, som ellers også danser ved dansestudioet Subsdans, og han er en del av talentutviklingsprogrammet Subsdans Crew.

– Jeg danser vel mellom seks og ti timer i uken, utenom battles og opptredener. Master course med Mona er i tillegg til alt dette, sier det unge dansetalentet.

Her kan du se Sander danse med Justin Bieber - Sander med caps, og eneste gutten, blant de fire barna som danser:


Hva er så spesielt med Monas master course?

– Hun er så utrolig flink, kul og jeg liker veldig godt hvordan hun lærer bort. Hun lærer meg å spisse detaljene i dansen og lærer meg hvordan jeg kan bruke kroppen til å nå lengre ut med dansen min. Hun kjører oss hardt på koreografi og individuell stil, så vi er alltid sykt slitne etter lange tre timers treninger, forteller Sander.

Er Mona like kul som hun virker på Norske talenter?

– Hun er enda kulere enn på TV, hun har swag og edge...!


Sander danser stilene popping og hip hop. Han er den yngste danseren som er med på nevnte kurs med Berntsen, men det tenker han fint lite på.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...