Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

- Sanitetsforeningen står for mye godt

Kjelsås Sanitetsforening bunter - og selger - i år 600 fastelavnsbuketter.

Fra venstre: Nestleder Snefrid Nielsen og formann Bodil Eldor holder på med siste innspurt av buntingen, som må være klar til torsdag. Foto: Foto: Silje Seterseter

Kjøper du en av Kjelsås Sanitetsforenings 600 bunter med fastelavnsris, bidrar du til å støtte gode formål.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.02.2014 kl 10:24

BYDEL NORDRE AKER: I år faller fastelavn på førstkommende søndag, og ønsker du de tradisjonelle fastelavnsrisene, kan du kjøpe dette av sanitetsdamene ved Storo Storosenter fra og med torsdag.

- Salget pleier å gå såpass bra at vi bruker å være utsolgt allerede fredagen før fastelavn, sier Bodil Eldor, formann i Sanitetsforeningen Kjelsås.

- Jeg har opplevd at en mann kjøpte hele tre buketter etter han fikk høre hva vi jobber for. Vi står jo for så mye godt, skyter sekretær Eva Folland inn.

Sanitetsforeningen støtter blant annet kvinnemedisinsk forskning, barn og unge og sykehjemmene i bydelen.

Les også: Nå blir det spa på sykehjemmet

Selger til alle aldersgrupper

Damene sier de merker godt at fastelavn er en god tradisjon innad i de fleste familier.

- I alle år har vi solgt buketter til folk i alle aldre. Og flere unge kjøper fordi de har sanitetsdamer i familien, hevder Eldor.

Les også: Mildvær setter i gang pollensesongen

Ønsker å rekruttere flere

Foreningen har nå rundt 100 medlemmer hvor rundt 40 av dem er delegater på møter. Nå ønsker de å rekruttere flere, spesielt ønsker de unge medlemmer.

- Vi trenger nye medlemmer som kan drive arbeidet vårt videre, sier Folland.

Les også: 2014: Det store skolebyggeåret

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...