Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Såpeglatt!

Såpeglatt langs elva onsdag morgen, glatt selv med brodder. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Veien langs Akerselva var såpeglatt onsdag morgen og formiddag, arbeidsvei for veldig mange fra Kjelsås og nedover til sentrum.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.01.2016 kl 11:26

KJELSÅS/NYDALEN/OSLO: Det ble en glatt opplevelse å gå fra Kjelsås til Nydalen, langs Akerselva onsdag morgen. Til og med de med brodder opplevde at det var glatt å gå.

20 grader forskjell på få dager, har skapt store endringer i forholdene på veiene rundt omkring i Oslo.

LES OGSÅ: Den nye idrettsungdomsskolen kommer hit

Strøs for fullt

Bymiljøetaten ved seksjonssjef for veiforvaltningen, Joakim Hertum, forteller at det strøs for fullt rundtomkring i Oslo.

– Vår entreprenør er ute og strør nå, og jeg vet de er i området ved elva også. Så muligens er de allerede igang med å strø på den nevnte strekningen også, sier Hjertum.

Han forteller videre at entreprenøren daglig er ute og sjekker forholdene på veiene.

LES OGSÅ: Millionidyll i Marka igjen ute på markedet

Bart og is

– Nå er det spådd mildt fremover, og hvis det kommer regn så forsvinner nok snø og is ganske kjapt og det blir bart noen steder. Men det kan likevel være skyggeområder, hvor is og snø fortsatt blir liggende.

App og meldingstjeneste

Er du på veier som er veldig glatte, kan du varsle Bymiljøetaten om forholdene via app - Bymeldingstjenesten. I tillegg kan dette også varsles via bymelding.no.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...